Welcome & Menü

Indultam Dienah versenyén és kezdetét vette a közönségszavazás. Ha tetszik az oldal és van fél perced, akkor kattints kérlek a képre és jobb oldalt lent szavazz az oldalra. Nagyon köszönöm!

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 27 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!

A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!

Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü, ahol ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat másokkal az Interaktív menüpontban. Írjatok bátran!

#aeries, #desperatehousewife, #iamironlady, #sinobiprincesse, #cica, #süni, #család, #dolcegusto, #cigi, #lobbanékony, #előző életemben olasz voltam, #vicces, #vámpír és zombi fan, #2. vh, #történelem, #gyilkosok, #csak a zene, #írás, #képzelet világa, #assassin's creed, #red hair lover, #boszorkány, #irodalom, #Leslie L. Lawrence, #útálom azokat, akik tökéletesnek mutatják az életük, közben meg nem is az, #a "túl okos" embereket se szeretem, #empátia, #haragtartás, #pink-black, #AHS, #TWD, #True Blood, #e-bay, #csak a boldogság és a többi...

❉ ❊ ❋ ❉

 
ChatBox
 
Music

 
Verseny

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.03.23. 17:53
2017.03.21. 17:31
2017.03.19. 20:59
2017.03.19. 12:51
2017.03.06. 18:25
Friss hozzászólások
 
Blog

Cicalibidó

Címkék: személyes

Hátttt énnn... Kezdeném azzal, hogy a cicukám nagy lány lett, mi meg idegbetegek... Három nappal ez előtt elkezdett tüzelni, ami ugye nem kis hanggal jár és hát én lettem hirtelen a mindene. A szakoldalak azt írják, hogy ilyenkor kedvenc gazdija felé húz a macska. Na ez most hatványozottan igaz. Kettőt lépni nem tudok tőle. A fejemen alszik - már amikor kifárad a seggrázásba -, folyamatosan a lábam alatt van és dörgölőzik, murrog, nyávog, ordít. De én mi a szent szart kezdjek vele?! Szegény, már sajnálom, de tényleg nem tudunk mit csinálni vele. Szex ebben a házban nem lesz! Olvastam a neten, hogy hát van erre készítmény be is totyogtam ma két milis szemekkel az állatkórházba és elkaptam a csaj kezét. "Két napja nem aludtam, adjál valamit a macskának!" Jézus gondolná, hogy itt pont nincsen semmi ilyen problémákra. Jóvan, mondom akkor írjad befelé ivartalanításra áprilisra. És 12-én visszük. Sajnálom, de inkább, mint ez a vergődés, amit leművel, ez neki se jó. Leszarom, hogy tizenezerbe kerül, muszáj, nem szenvedhet.

Fogalmam sincs, hogy az előző bejegyzésben említettem e - mióta ritkán írok fingom nincs mit -, de bővülni fog hamarosan a család. Nem, nem vagyok terhes és hát majd kitérek erre is. Újabb kiscicalányunk lesz. Sünimet elviszik áprilisban és gondoltam ne legyen egyedül a Mia, hozzunk még egyet. Kedves férjemnek azonnal a füléig ért a szája. Az se zavarja, hogy a Mia is pont leszarja. xD De az ő hülyesége, csak nyúzza. Nem durván persze, de inkább csak genyózik vele. És még tőlem kérdezi elcsukló hangon, hogy hát mellé miért nem fekszik le. Anyámért... Aztán az is szarul esik neki, hogy nem hagyja, hogy szeretgesse. Hát mondom mert csak köcsögölsz vele. Mint egy gyerek, komolyan. :D

Aztán mondtam neki, hogy hát ha lesz még egy macska, akkor itt gyerek nem lesz az elkövetkezendő 3(!!!!) évben. Szóval most döntsd el mit akarsz! Ugye allergiás vagyok a szőrre és ha terhes leszek nem lehet a közelemben bundás élőlény, még szőrme mellény se! Hát, jó... Ez volt a válasz. Nincs ő még felnőve a feladathoz és már az én kedvem is elment igazság szerint. Sokáig húzódott ez a "betegeskedés". De fiatal vagyok és hát kivel kéne versenyeznem? Így is hamarabb lesz nekünk babánk, mint exeméknek. xD (rohadjon meg...)

Anyósom megszólal valamelyik nap, hogy hát ezt mondta neki is, meg akkor mondja nekem is. Már fordultak befelé a szemgolyóim... Hogy hát oké, hogy lesz még egy cicánk, de unokája mikor lesz? Hát kedves, majd 3 év múlva, esetleg. Nevet, mondom komolyan mondom. Na itt lehervadt az arcáról a mosoly és én nevettem. xD Bolond. Mit gondol? Majd hozom viszem az állatokat? Vaktába nem fogok macskát hozni. Addigra már remélem sikerül egy ház és akkor könnyebb lesz majd nekik is.

Elkapott a TWD láz, illetve csak "keresztény" lettem. Tom Payne úgy megfogott, hogy sírni tudnék. Elkezdtük nézni az új évadot, bár nem éreztem nagy késztetést rá, de mégis. És Jézus megjelent. Mondom ez de gyönyörű férfi. Úgy hogy új kedvencem van, de annyira, hogy berendeltem - szülinapomra persze - egy TWD Jesus telefon tokot. 3600-é', fhuuu... Hát de mondom egyszer élünk... Ébredés után böngésztem az e-bay-t és még nyilván aludtam, mert nem hozott lázba az ára, kár...

Megcsináltattam életem első 3D műszempilláját. Szintén szülinapomra persze... xD Most minden annak a jegyében van egyébként. :D Szépnek érzem magam és rettenet sokat dob az arcomon, de már szálanként tépkedném ki (14-én voltam). Nem érheti víz, pislogni se szabad vele szinte meg fésülgessem... Ahhh... Úgy érzem ebből nem lesz rendszer, pedig tényleg nagyon szép. De ennyit nem ér. A ragasztója is csípi a szemem, ha könnyezek... Sírni se szabad! xD

A múlt héten áthpztuk az új íróasztalom. A végbelem is kijött... Még jó, hogy szétszedték lapjaira, mert nem bírtam volna azt a rövid távot, esküszöm. Így is megálltunk többször, mert tré a kezem a meló miatt és hosszú távon nem bírok emelni, cipelni. Még az két lépés, de fel kellett hozni a másodikra, már majdnem sírtam komolyan. xD De itt van és marha jó, elférek végre.

2017.03.19. 12:51, Liz Vissza a bloghoz