Welcome & Menü

Indultam Dienah versenyén és kezdetét vette a közönségszavazás. Ha tetszik az oldal és van fél perced, akkor kattints kérlek a képre és jobb oldalt lent szavazz az oldalra. Nagyon köszönöm!

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 27 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!

A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!

Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü, ahol ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat másokkal az Interaktív menüpontban. Írjatok bátran!

#aeries, #desperatehousewife, #iamironlady, #sinobiprincesse, #cica, #süni, #család, #dolcegusto, #cigi, #lobbanékony, #előző életemben olasz voltam, #vicces, #vámpír és zombi fan, #2. vh, #történelem, #gyilkosok, #csak a zene, #írás, #képzelet világa, #assassin's creed, #red hair lover, #boszorkány, #irodalom, #Leslie L. Lawrence, #útálom azokat, akik tökéletesnek mutatják az életük, közben meg nem is az, #a "túl okos" embereket se szeretem, #empátia, #haragtartás, #pink-black, #AHS, #TWD, #True Blood, #e-bay, #csak a boldogság és a többi...

❉ ❊ ❋ ❉

 
ChatBox
 
Music

 
Verseny

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.03.23. 17:53
2017.03.21. 17:31
2017.03.19. 20:59
2017.03.19. 12:51
2017.03.06. 18:25
Friss hozzászólások
 
Blog

Sellők tényleg léteznek?

Kicsit elvonatkoztatok a rossz dolgaimtól... Tegnap láttam egy elég érdekes dokufilmet. Aztán rájöttem, hogy én ennek a második részét már régebben megnéztem, még amikor kijött és utána olvastam.

A film a sellőkről szólt. Arról, hogy egy kutatócsoport a sellők nyomában járt és találtak is maradványokat, plusz videós "bizonyítékok" is voltak róluk. Hát... fene tudja. Nekem kicsit szaglik a dolog, pláne, hogy utána olvastam.

Köztudott, hogy Amerika eléggé ködös ilyen felfedezések terén, nézzük csak az 51-es körzetet. Aztán ahogy lement a film, a kormány egyből rá is cáfolt. De benne arról beszéltek, hogy direkt szivárogtattak ki dolgokat. Persze ez a mai modern világban már nem meglepő és bármit meg tud manipulálni az ember.

Azért képzeljétek el, mennyire durva, hogy lehet, hogy a vízben élnek emberszabású egyedek. Persze szép mese, hogy Ariel kibukkan a habok közül, de őket másként festették le. alkalmazkodniuk kellett a vízi élethez, mégis karok, arc és a többi.

Tényleg mi arra a bizonyíték, hogy annak idején az emberszabásúak egy csoportja nem a szárazföld felé indult, hanem a vízbe?

„Nincs bizonyíték arra, hogy valaha emberi vízi lények bukkantak volna fel.” - nyilatkozta akkor a kormány. Azóta pedig csend van. A média szerint ez reklámfogás, kamu.

Engem gondolkodóba ejtett, de inkább hajlok a nem felé, mégis ámulatba ejt, hogy "van" ilyen. Talán ha a saját szememmel látnám... Fene tudja, tényleg, érdekes ez, akár az UFO-k sztorijai. Bár ők annyira nem vonzanak, akkor már inkább a szellemek...

 

2016.04.26. 15:50, Liz

Álomvilág...

Címkék: élet

Biztosan volt már úgy mindenki, hogy megszeretett valakit, mindent megtett érte, de az nem volt hajlandó változni a másikért. Nos... úgy érzem, most először, hogy hiba volt férjhez mennem.

Tényleg szerelem volt első látásra, rózsaszín köd és mámor, de... Mit érek vele, ha nem hajlandó megváltozni értem? Az a legnagyobb problémám, hogy szeretem a férjem, rettenetesen és nem tudom bántani. Vagyis hát tudom, de akkor inkább már alázom.

A hétvégén volt bogrács, minden, persze ittak a fiúk - történt valami tavaly, ami miatt nem szeretem, ha iszik, de ezt most nem részletezem -, aztán játszottak a kutyával, fetrengteg, kommandóztak a fűben vele, elvoltak tulképp. Utána fürdés, fekvés, de aztán reggel keresi a telefonját. Hát mondom biztosan a nadrágod zsebében van. Ott nincs. Megcsörgettem. Kint csörgött az udvaron... Esett is az eső és a kutya is megrágta az alját, úgy hogy az üveg betört. Elkapott az ideg és elmagyaráztam neki, hogy kurvára elegem van abból, ha az ilyen összejöveteleken iszik, mert nem figyel oda és most is mi lett a vége... De ő ilyen, fogadjam el. Jaaaa... Hogy értem nem tudsz megváltozni azok után? Nagyon sok mindent köszönhet nekem, támasza vagyok, erős falként állok mellette, de azt hiszem azt a falat vasárnap elkezdte lebontani.

Közöltem vele, hogy kiheverem, sok szar után álltam már talpra és ha mégegyszer egy ilyen lesz, vagy nem látok változást, akkor adok egy helló kártyát. Felőlem mehet amerre lát.

Lelkileg megvisel, hogy nem hajlandó értem sem változni, ilyet hogy mondhat valaki annak az embernek, akit szeret és aki mindig ott volt vele, ha baj volt? Nem fér a fejembe! Csalódtam benne, hatalmasat. Hiába ő az igazi - a sors szerint is -, nem biztos, hogy megéri a sok harcot ez a szerelem. Nekem is véges a fegyverkészletem...

Nem tudom mi tévő legyek, ha nem mutat hajlandóságot a változásra. Valószínűleg külön folytatjuk. Nem lesz más választásom. Én képes voltam megváltozni érte, akkor most rajta a sor!

2016.04.25. 10:52, Liz

E-bay-en jártam...nem kellett volna

Címkék: e bay shopping

Ma elhatároztam, hogy veszek egy numerikus billentyűzetet, ugye amin csak a számok vannak. Erre az összes boltban közlik velem, hogy ők ilyet nem tartanak, mert nem keresik... Jó! Az utolsóban a srác a kezembe nyomott egy csomagot, amiben még harapófogó is volt, de 7ezerért pont nem kellett. Azt mondja tud rendelni, nézzük... A legolcsóbb 5ezer Ft volt. Mih? Köszi, majd nézek neten.

Na ezzel a lendülettel felütöttem az E-bay-t és találtam is potom 790 Ft-ért. Nekem annyira kell, hogy az netert nyomjam rajta, annyi pénzért bőven megfelel.

Na de aztán még szétnéztem és rendeltem két blúzt is a nyárra. Mivel derékban vagyok erős, így olyan felsőket próbálok keresni, amik azt takarják és a mellet adják ki. Hát találtam. A Feedback szerint jók. Szívtam már meg ruhával, épp az esküvőimmel. Nagyon letaglózott. Így csak magas feedback után rendelek.

Szóval két felső, mindkettő fekete. Am nem tudom miért vonz ennyire a fekete. Nem is nagyon vannak színes ruháim. :D

A kettőt megúsztam 3500 Ft-ból, így még jól is jártam, csak legyen olyan, mint a képen. Nem lenne hátrány. Azért izgulok...

Aztán még egy tokot is beújítottam. Itthon nevetséges árakon lehet szilikon meg zselé tokokat venni, neten meg szinte már hozzád vágják, csak vigyed. Néztem is egy cilásat gyorsan 570 ft-ért.

Elcsesztem egy kis pénzt, ami nem volt betervezve, de nő vagyok... :)

2016.04.20. 19:18, Liz

Újra itt - Te bolond vagy?

Bizton állíthatom, hogy nem biztos, hogy az agyam az úgy el tudja dönteni, hogy mit is akar jelen pillanatban. Jövök-megyekben vagyok, de megpróbálom leírni mizu van nálam, mert kissé zavaros lehet. Sőt, biztos az.

Ugye az első oldalam bezártam, mert besokalltam, aztán jött egy újabb, amin már nem volt olyan a légkör, mint az előtt, feszengtem és nem éreztem jól magam. Aztán azt gondoltam, hogy már lelkileg rám telepedett ez az egész dolog és végleg bezártam. Na ennek már lassan egy hónapja. És sokszor rám tör a dolog, hogy ezt baszki' annyira jó lenne kiírni magamból... Úgyhogy itt vagyok. Meg igazából a "társaságom" is hiányzik. Eliffe, Chantelle, Charlie, Hiyo, de nem akarok mindenki felsorolni. Igaz nincsenek sokan. Megtanultam nem újfent, hogy a társaság továbbra is fasz és nagyon meg kell válogatni a "barátaid".

Nem nagyon járkáltam fel, néha elolvasgattam a bejegyzéseket - akire kíváncsi voltam - és sutty, már zártam is be. Fájt, hogy már nem vagyok része. Azért vicces is. Az allergiám azóta rendbe jött, köszöni szépen, más dolog állt a hátterében, amit sikeresen megoldottam és rájöttem, bár nem gondoltam volna, hogy ilyen töltetű lesz. Orvosnál is voltam vele, különös módon makk egészséges vagyok, a légzésem csodálatos, tehát jól sejtettem, hogy lelki oka van, csak rossz irányban kerestem...

Maradok e? Fogalmam sincs, egyelőre azt mondom naná. De semmire sem kell mérget venni. Ez egy szimpla blog lesz menük nélkül, mert végülis minek? Az írás, a szavak azok, amik igazán számítanak.

Szóval sziasztok! :)

2016.04.19. 17:43, Liz
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |