***Flawless

Welcome & Menü

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 27 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!

A nevem Liz, 27 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!

Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü, ahol ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat másokkal az Interaktív menüpontban. Írjatok bátran!

#cica, #süni, #család, #dolcegusto, #cigi, #lobbanékony, #előző életemben olasz voltam, #vicces, #vámpír és zombi fan, #2. vh, #történelem, #gyilkosok, #csak a zene, #írás, #képzelet világa, #assassin's creed, #red hair lover, #boszorkány, #irodalom, #Leslie L. Lawrence, #útálom azokat, akik tökéletesnek mutatják az életük, közben meg nem is az, #a "túl okos" embereket se szeretem, #empátia, #haragtartás, #pink-black, #AHS, #TWD, #True Blood, #e-bay, #csak a boldogság és a többi...

❅ ❄ ❅ ❆

 
ChatBox
 
Verseny

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.02.19. 16:10
2017.02.11. 15:35
2017.01.30. 10:05
2017.01.22. 08:56
2017.01.18. 16:19
Friss hozzászólások
 
Blog

Termékteszt - Avon NutraEffects Regeneráló Arctisztító Tej

2017.01.14. 13:10, Liz

A téli időjárás előnyei...

Címkék: személyes

Persze csak vicceltem. Tegnap esett a hó és annyi, hogy meglátszik. De miután elállt, eső kezdett el esni, szóval most csónakkal kéne mindenhová menni. Latyak, sár, malajzia... Ójeeee... Imádom a telet. Nem elég, hogy mínuszok voltak, amiket már meg sem éreztünk, mert szinte minden nap olyan cseszett hideg volt, hogy hozzá szoktunk, most még ez is. Tudom, fogjam be a szám, tél van, ilyenkor szokott esni a hó meg hideg lenni. De isten lássa lelkem, útálom!

Tegnap olyan szinten elfáradtam, hogy azon is gondolkodtam vagy öt percig, hogy kimenjek e cigizni. Reggel hattól este hatig nyomtam és én ötkor éltalában eljövök úgy, hogy már négy óta nem dolgozom. A tegnapi nap nem ilyen volt, bassza meg. Mindegy, eltelt a hét és most pihi van.

Tegnap megkaptam az új Szép kártyám, amire olyan csodás precízséggel van írva a nevem, hogy sírva fakadtam. Nem elég, hogy valamelyik nap úgy hívtak fel az irodába, hogy né. Holott sosem voltam né, hanem dupla vezetéknevű mióta férjhez mentem. Hát öreganyám negyedjére el is találta a nevem. Mondtam is neki, hogy vérig sértett, mert hogy a né az olyan öregasszonyos. Szó se essék róla ő is né. xDDD Leszarom.

Na és kártya. Ugye mivel a férjem vezetéknevét vettem fel az enyém mellé kötőjelesen, így a keresztnevemből csak a Me fért ki. Mától hívjatok Me-nek... -.- xD Az erzsébet kártyám jobb, ott csak M vagyok. Értem én, hogy nem fér ki, de akkor vegyük kisebbre egyel a betűméretet... Nem? Hivatalosan így kell? Akkor elnézést, hogy bocsánatot kérek. :D

A héten megérkeztek a csodaszép ajtó matricáim. A WC meg a fürdő ajtajára rendeltem, hogy a vendégek felismerjék. Raknám fel, húzom le, nem ragad, de alig jött le. Nézem a papírt, hát ezt vhogyan speckósan kéne felpakolni, magam sem értem hogy... o.o Na mondom a rák egye meg a cipődet és bebasztam a fiókba. Én nem kínlódok vele, majd ha lesz időm rá. Hát most van, de nincs kedvem. xD Pedig olyan szépek.

Még ami a héten történt... Kaptam anyóstól egy ötezres könyvutalványt, amin megvettem az Assassin's Creed színezőt meg a Black Flag könyvet. És ajjj, annyira jó az a színező, de egy darab színes ceruzám nincs itthon. xD Karma...

2017.01.14. 12:41, Liz

Vivatens

Hihetetlen, de megjött ma a fizetés és hasonlóan jó lett, mint a múlt havi. Így aztán úgy döntöttem beruházok én is egy Tens készülékre. Apumnak vettünk a múlt hónapban a derekára és már másnap biciklizett úgy, hogy előtte való nap még menni nem bírt. Becsípődött a dereka és hát szegény megjárta vele, de ez a gép 3 hét alatt kikezelte, sőt kettő.

Mindenre jó, oda rakod, ahol éppen fáj. Én is leteszteltem valamelyik nap és érdekes volt, de mégis jól esett. Olyan, mintha rázna kicsit az áram. Most is pont felraktam és annyira jó, hogy aludni tudnék :D Megéri az árát azt mondom, mert nem tudhatod, hogy mikor rokkansz le. Legyen az a karod, hátad vagy éppen a lábad.

Én 14ezer forintért vettem, viszont a neten sok akció van, lehet már 10-ért is venni. Igen, sok, viszont ha azt nézed, hogy egy masszír ott van 2-3-4 ezer forint, sokkal inkább megéri ezt megvenned.

Fizikoterápiás kezelés, szépségápolás, alakformálás egy készülékkel, otthoni körülmények között, mellékhatások nélkül. 

A kombinált TENS-EMS készülékkel történő kezelés az emberi test saját, fájdalmat elnyomó mechanizmusait aktiválja azzal, hogy az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését.

 

2017.01.06. 17:57, Liz

Azt hitték...

Címkék: személyes

No, miután kiértékeltem magam mesélek kicsit. A munkahelyen már megint áll a bál. Be vannak tojva teljesen, hogy új alkatrész és új év, új lemaradás, stb. Mivel még nagyon év elején vagyunk nem tervezhet be minket hétvégére, szóval ezerrel megy a túlóra dömping. Most szombaton is megkérdezték már hétfőn, hogy túlóra? Biztos nem... Tegnap este is, hogy jövő hét szombat túlóra? Itt már nevettem. Hát figyelj, nem gondolod, hogy két nap 12 óra után még szombaton bejövök?! Jaaa, oké. Szerintem is. Röviden, tömören: hülye az összes! Nem fogjuk ott folytatni, ahol tavaly abba hagytuk. Ha kell a meló, csinálja a 6/2-őt... Ennyi!

A másik csodálatos tegnapi sztorim az Avon-nal kapcsolatos. Megjött a kis megrendelésem és nézem a csekket: 40 ezer forint. Háhá, háháhá. Decemberben kétszer küldték ki a megrendelésem és a második éretelemszerűen vissza lett küldve, mert minek nekem két csomag? Aztán hívtak, hogy hát mi volt, elmondtam, jó, oké, akkor korrekciózzák az egyenlegem és ez rám semmilyen anyagi hatással nincs. Jó. Felhívtak 27-én és 28-án. És ez által duplán baszkurálták az egyenlegem és volt ott egy -23ezres összeg, ami lógott a levegőben. Már amikor adtam fel a januári megrendelést néztem, hogy 64ezer a vége. Aztán összesen volt 20ezer.

Írtam a koordinátoromnak. Ó, 0-t mutat az egyenlegem, nyugodtan adjam le, majd ha nem lesz jó a csekk küld másikat. És lám nem lett jó. A dupla korrekció bezavart és mondták, hogy küldik a helyes összegű csekket. Jó, ez letudva.

Most, hogy felmentem megnézni mizu már a normál összeg szerepelt. És néztem, hogy van ilyen tanácsadói kedvezmény két szettre, amit megvehetek 99 Ft-ért. Megnéztem az egyéni célkitűzésem és a hibás összeg miatt mind a kettőt meg tudtam rendelni INGYEN! xDDD A kurva anyátok, hát szórakoztok velem? Be is rendeltem mind a két szetett ingyen basszus. A kettő együtt 10ezer forint. Azért még rendeltem mellé egy 900 Ft-os szőrtelenítőt is, na, fizessek már kicsit. Szóval így tulajdonképpen szerencsém volt. Remélem nem fognak másik csekket küldeni, hogy fizessem csak ki. A gépben az volt, hogy jogosult vagyok rá. Majd a jövő héten kiderül.

2017.01.05. 17:26, Liz

Termékteszt - Avon Naturals Chocolate Hidratáló Testradír

 

2017.01.05. 17:22, Liz

Január terméke

1. Január terméke

Nivea Soft Intenzív Hidratáló Krém

2017.01.05. 17:07, Liz