***Flawless

Welcome & Menü

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 27 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!

A nevem Liz, 27 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!

Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü, ahol ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat másokkal az Interaktív menüpontban. Írjatok bátran!

#cica, #süni, #család, #dolcegusto, #cigi, #lobbanékony, #előző életemben olasz voltam, #vicces, #vámpír és zombi fan, #2. vh, #történelem, #gyilkosok, #csak a zene, #írás, #képzelet világa, #assassin's creed, #red hair lover, #boszorkány, #irodalom, #Leslie L. Lawrence, #útálom azokat, akik tökéletesnek mutatják az életük, közben meg nem is az, #a "túl okos" embereket se szeretem, #empátia, #haragtartás, #pink-black, #AHS, #TWD, #True Blood, #e-bay, #csak a boldogság és a többi...

❅ ❄ ❅ ❆

 
ChatBox
 
Verseny

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.01.22. 08:56
2017.01.18. 16:19
2017.01.15. 16:45
2017.01.14. 13:10
2017.01.14. 12:41
Friss hozzászólások
 
Blog

Vivatens

Hihetetlen, de megjött ma a fizetés és hasonlóan jó lett, mint a múlt havi. Így aztán úgy döntöttem beruházok én is egy Tens készülékre. Apumnak vettünk a múlt hónapban a derekára és már másnap biciklizett úgy, hogy előtte való nap még menni nem bírt. Becsípődött a dereka és hát szegény megjárta vele, de ez a gép 3 hét alatt kikezelte, sőt kettő.

Mindenre jó, oda rakod, ahol éppen fáj. Én is leteszteltem valamelyik nap és érdekes volt, de mégis jól esett. Olyan, mintha rázna kicsit az áram. Most is pont felraktam és annyira jó, hogy aludni tudnék :D Megéri az árát azt mondom, mert nem tudhatod, hogy mikor rokkansz le. Legyen az a karod, hátad vagy éppen a lábad.

Én 14ezer forintért vettem, viszont a neten sok akció van, lehet már 10-ért is venni. Igen, sok, viszont ha azt nézed, hogy egy masszír ott van 2-3-4 ezer forint, sokkal inkább megéri ezt megvenned.

Fizikoterápiás kezelés, szépségápolás, alakformálás egy készülékkel, otthoni körülmények között, mellékhatások nélkül. 

A kombinált TENS-EMS készülékkel történő kezelés az emberi test saját, fájdalmat elnyomó mechanizmusait aktiválja azzal, hogy az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését.

 

2017.01.06. 17:57, Liz

Azt hitték...

Címkék: személyes

No, miután kiértékeltem magam mesélek kicsit. A munkahelyen már megint áll a bál. Be vannak tojva teljesen, hogy új alkatrész és új év, új lemaradás, stb. Mivel még nagyon év elején vagyunk nem tervezhet be minket hétvégére, szóval ezerrel megy a túlóra dömping. Most szombaton is megkérdezték már hétfőn, hogy túlóra? Biztos nem... Tegnap este is, hogy jövő hét szombat túlóra? Itt már nevettem. Hát figyelj, nem gondolod, hogy két nap 12 óra után még szombaton bejövök?! Jaaa, oké. Szerintem is. Röviden, tömören: hülye az összes! Nem fogjuk ott folytatni, ahol tavaly abba hagytuk. Ha kell a meló, csinálja a 6/2-őt... Ennyi!

A másik csodálatos tegnapi sztorim az Avon-nal kapcsolatos. Megjött a kis megrendelésem és nézem a csekket: 40 ezer forint. Háhá, háháhá. Decemberben kétszer küldték ki a megrendelésem és a második éretelemszerűen vissza lett küldve, mert minek nekem két csomag? Aztán hívtak, hogy hát mi volt, elmondtam, jó, oké, akkor korrekciózzák az egyenlegem és ez rám semmilyen anyagi hatással nincs. Jó. Felhívtak 27-én és 28-án. És ez által duplán baszkurálták az egyenlegem és volt ott egy -23ezres összeg, ami lógott a levegőben. Már amikor adtam fel a januári megrendelést néztem, hogy 64ezer a vége. Aztán összesen volt 20ezer.

Írtam a koordinátoromnak. Ó, 0-t mutat az egyenlegem, nyugodtan adjam le, majd ha nem lesz jó a csekk küld másikat. És lám nem lett jó. A dupla korrekció bezavart és mondták, hogy küldik a helyes összegű csekket. Jó, ez letudva.

Most, hogy felmentem megnézni mizu már a normál összeg szerepelt. És néztem, hogy van ilyen tanácsadói kedvezmény két szettre, amit megvehetek 99 Ft-ért. Megnéztem az egyéni célkitűzésem és a hibás összeg miatt mind a kettőt meg tudtam rendelni INGYEN! xDDD A kurva anyátok, hát szórakoztok velem? Be is rendeltem mind a két szetett ingyen basszus. A kettő együtt 10ezer forint. Azért még rendeltem mellé egy 900 Ft-os szőrtelenítőt is, na, fizessek már kicsit. Szóval így tulajdonképpen szerencsém volt. Remélem nem fognak másik csekket küldeni, hogy fizessem csak ki. A gépben az volt, hogy jogosult vagyok rá. Majd a jövő héten kiderül.

2017.01.05. 17:26, Liz

Termékteszt - Avon Naturals Chocolate Hidratáló Testradír

 

2017.01.05. 17:22, Liz

Január terméke

1. Január terméke

Nivea Soft Intenzív Hidratáló Krém

2017.01.05. 17:07, Liz

Update

Címkék: oldal

Igen, újulunk, de lassan megy a változás. Mára annyi futotta, hogy csináltam egy teljesen új menüpontot, ahová írkálni fogok általam kipróbált cuccokról. De valószínűleg még majd bővülni fog a kínálat, viszont most nem megy több... Éjszakás vagyok és beteg, szóval holnap folyt köv. :) Remélem eddig felkeltettem az érdeklődéseket?! :)

2017.01.04. 17:35, Liz

Jól indul ez az év is...

Címkék: személyes

Csodálatosan, szépen köszöntöttük az új évet a férjemmel... Én is megfáztam meg ő is. :D Én jövök kifelé belőle, ennek olyan vonzatai vannak, hogy már talán annyira nem folyik az orrom, mint tegnap, de folyik és fáj a sok fújástól, plusz mire felkeltem bedugult a bal fülem és az ínyem is begyulladt... :like: Nem győzöm öblögetni Listerine-nel. És még ezer féle cuccot szedek, hogy azért elviselhető legyen a lét.

Mondta is az ember, hogy miért nem megyek orvoshoz? Hát mert most voltam, még egy táppénz nem hiányzik meg akkor már beutalna valami tűdügöth gyanúval, hogy ilyen sűrűn beteg vagyok. Hát nem voltam elég rétegesen öltözve szilveszterkor, pedig az eszkimó hozzám képest kutya fasza volt.

Szegénykém már nagyon csúnyán köhög, nem győzöm tolni belé is a forróitalport. Remélem nála is két nap alatt lemegy.

Az volt a legviccesebb tegnap, hogy már kérdezték, hogy szombaton bemegyünk e éjszakába túlórázni. Megköszöntük e lehetőséget és nem éltünk vele, plusz még ki is írtam a jövő hét szombatot, hogy véletlenül se tervezzenek be. Majd délelőtt. De ezt még megfejelték azzal, hogy 6+2-őt akarnak megint. Na itt már nagyon visítottam a röhögéstől. Ez egy komoly cég, kérem. Komoly kanadai fennhatóságú, híres cég és a vezetősége egy fillért nem ér. Egyszer nem kell a 6/2, aztán most meg megint kell. Egy csomóan felmondanak... Nem csodálkozom, de azért ennyire nem izé, hogy felmondogassunk. Bár így nekünk jobb, régi dolgozóknak, mert a seggünk is körbe lesz nyalva, csak maradjunk. xDDD Nyáháháhá...

Az oldallal kapcsolatban már napok óta érnek bennem a változtatás gondolatai. Nem, cím nem fog változni, a tartalommal akarok valamit "baszni'. Szeretnék szélesebb témákat feszegetni, nem csak unalmas hétköznapjaim és sűrűbben jelentkezni, nem csak heti 1-2-szer. Remélem szombaton össze tudok dobni valami értelmeset. :D

2017.01.03. 16:11, Liz