Welcome & Menü

Indultam Dienah versenyén és kezdetét vette a közönségszavazás. Ha tetszik az oldal és van fél perced, akkor kattints kérlek a képre és jobb oldalt lent szavazz az oldalra. Nagyon köszönöm!

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 27 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!

A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!

Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü, ahol ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat másokkal az Interaktív menüpontban. Írjatok bátran!

#aeries, #desperatehousewife, #iamironlady, #sinobiprincesse, #cica, #süni, #család, #dolcegusto, #cigi, #lobbanékony, #előző életemben olasz voltam, #vicces, #vámpír és zombi fan, #2. vh, #történelem, #gyilkosok, #csak a zene, #írás, #képzelet világa, #assassin's creed, #red hair lover, #boszorkány, #irodalom, #Leslie L. Lawrence, #útálom azokat, akik tökéletesnek mutatják az életük, közben meg nem is az, #a "túl okos" embereket se szeretem, #empátia, #haragtartás, #pink-black, #AHS, #TWD, #True Blood, #e-bay, #csak a boldogság és a többi...

❉ ❊ ❋ ❉

 
ChatBox
 
Music

 
Verseny

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.03.23. 17:53
2017.03.21. 17:31
2017.03.19. 20:59
2017.03.19. 12:51
2017.03.06. 18:25
Friss hozzászólások
 
Blog

Gyerekvállalás: rosszul csinálod

Régóta nem panaszkodtam, szóval ez szerintem ki is maradt a repertoárból, hogy a messzi barátnőm teherbe esett. Biztosan említettem már, hogy két hónap után hisztizett, hogy ő már sose lesz terhes, meg ha ilyen nehéz a gyerekcsinálás, akkor neki nem is kell gyerek... Na, hát ő most kb 8-9 hetes terhes.

Madarat lehet fogatni vele és hát úton-útfélen... Ezzel nincs is semmi baj. Azzal van problémám - nekem -, hogy csak így, huss csináljuk. Az bosszant a legjobban, hogy pl. itt vagyunk mi, a körmösömék és a kozmetikusomék. Nekünk ugye még nincs házunk, másik két házaspárnak van, kocsi, vállalkozás, minden és így sem mernek gyereket vállalni. ezek meg a semmire bumm. Hát majd lakunk a mamánál, úgyis nagy a háza, 3 szoba... Gyűjteni se gyűjtöttek, a hapsinak még állása sincsen tudtom szerint (most államvizsgázott nemrég és keresi a melót). És ezek bazmeg szülők lesznek.

Biztosan nagyon jó szülei lesznek annak a kicsinek, de ember... Ne a családomtól várjam a megváltást huszonévesen, önállóan. Anyuka, apuka jól keres, biztosan fognak segíteni. Ezzel sincs semmi baj, vegye meg a babakocsit, kiságyat, egy csomag pelenkát, de ne ő tartsa el úgymond őket.

Most majd összeházasodnak, mert hát okoséknál így kell, hogy előbb a gyerek, aztán na csak össze kéne házasodni, mert úgy illik. Nem, Aranka, úgy illett volna, hogy előbb esküvő és utána a gyerek. Hiába vagytok együtt 7 éve, normálisék így csinálják, pláne, ha tervezik a gyereket. Ki akar terhes menyasszony lenni? Na de nem is ez a lényeg, hanem a prioritási sorrend meg a vagyoni készlet.

Most biztosan azt gondoljátok, hogy irigy vagyok. Igen, az vagyok, persze. Egyszerűen csak felbasz, hogy más kuporgat meg inkább megteremti a normális körülményeket a születendő gyerekének, mások meg csak így... Mi folyik itt Gyöngyösön??!

Ne legyetek buták, könyörgöm. Ha meg nem akarsz férjhez menni, ha már jön a gyerek, legalább egy élettársi viszonyt jegyeztess be, mert ha megszületik a baba, akkor gondok lesznek a névrevétellel, stb. Igen, ezek olyan dolgok, amikre előtte kell gondolni, nem utána. Illeték köteles, stb. Meg ne kezdjetek el ész nélkül, orvosi egyeztetés nélkül terhes vitamint nyomatni, mert ez nem így működik. Ha valaki gyereket akar, előtte kivizsgáltatja magát és közli a dokival, hogy Lajos, csinálnánk a gyereket, mit szólsz?

Nem is mondtam erre semmit, de annyit azért megjegyeztem, hogy egy gyerek kellett, hogy megesküdjetek? Hát nem tudtak megegyezni. Miben??? Az asztaldísz színében? Tejóistengyerele'...

Nem kívánok semmi rosszat, sőt még lehet ajándékot is küldök, hiába ő még csak annyit se írt nekünk, amikor összeházasodtunk, hogy bazmeg. Én ilyen vagyok, sajnos. -.-

2017.03.03. 12:02, Liz

Február terméke

Címkék: február termék avon

2017.03.03. 12:01, Liz

35 random kérdés

Lopikáltam egy kérdéssort Cerilától és íme a válaszaim. Köszi, puszi! :)

1. Van háziállatod? - Igen, egy cicám és még egy sünim (örökbe fogom adni egyik kedves barátnőméknek, akik ezer százalék imádni fogják).
2. Nevezz meg három dolgot, ami a közeledben van most! - Egy üveg víz, egy Watt és a telefonom.
3. Milyen most az időjárás? - Borús, de kellemes.
4. Tudsz vezetni? - Soha!
5. Mikor kelsz fel reggel? - Attól függ... Ha délelőttös vagyok és az emberrel együtt megyek 3:50, ha egyedül 4:20. Ha délutános vagyok kb 8 körül, ha éjszakás, akkor ugye reggel fekszem le és olyan délután kettő körül. Ha meg nem dolgozom, amikor akarok. :D
6. Mi az a film, amit utoljára láttál? - Norma Jeane és Marilyn
7. Milyen üzenetet kaptál utoljára? - Hogy tudom e hogy hívják a mappás srácot... -.-
8. Mi a csengőhangod? - 30 Seconds to Mars - From Yesterday
9. Voltál már külföldön? - Nem. Láttam a román határt... :D
10. Szereted a sushit? - Fúj -.-"
11. Hol szoktál élelmiszert vásárolni? - Reál meg Tesco
12. Hány testvéred van? - Két nővérem
13. Asztali géped vagy laptopod van? - Nekem notebookom van :D
14. Hány éves leszel a következő szülinapodon? - 28 és mindjárt (márc. 23.)
15. Hordasz szemüveget vagy kontaktlencsét? - Szemüveget kéne, de nem hordok. Zavar.
16. Fested-e a hajad? - Igen, 14 éves korom óta.
17. Mondd el, mit tervezel mára! - Aludni még (17 óra elmúlt)
18. Mikor sírtál utoljára? - Öh... húú... Nem mostanában, múlt hónapban az Utazókon.
19. Mi a tökéletes pizzafeltét? - Kolbász
20. Éjszakáztál-e már valaha? - Folyamatosan :D
21. Milyen színű a szemed? - Barna
22. Mi a kedvenc TV-műsorod? - Nem nézek tv-t jó két éve, szal... nem tudom. :D Ha a sorozat is annak számít, akkor a Bazi Nagy Amerikai Roma Lagzi. xDDD
23. Ha bárhol élhetnél a földön, legszívesebben hol élnél? - Olaszországon belül bárhol, talán Velencét kihagynám...
24. Mit szoktál enni reggelire? - Jószerével nem szoktam reggelizni, de mostanában rákattantam a Belvita Softy-ra.
25. Mi a kedvenc ruhád? Konkrétan? - Hát van egy fekete félvállas tunika-szerű felsőm, azt imádom.
26. Neked a pohár félig teli vagy félig üres? - Csak van benne valami...
27. Melyik napszakot szereted? - Késő délután
28. Hol születtél? - Orosházán
29. Kedvenc illatod? - Fűszeres
30. Szoktad figyelni az embereket? - Nem mindig, nem jellemző. Csak ha hülyeséget csinálnak, akkor én mindig nézem az illetőt. :D
31. Nappali vagy éjszakai típus vagy? - Nem vagyok kifejezetten típus.
32. Mi akartál lenni kiskorodban? - Temetkezési vállalkozó xD
33. Kutya vagy macskapárti vagy? - Egyértelműen cica, de nincs nekem bajom a kutyákkal se.
34. Kedvenc virágod? - Nem szeretem a virágokat. Jó, mi? xD Kála és szegfű, itt ki is fújt a repertoár.
35. Milyen e-mailt kaptál utoljára? - Megkapták a megrendelésem az Avon-nál...:like:
 

2017.03.02. 17:36, Liz

Return és jön a tavasz vagy mi?!

Címkék: személyes

Gyerekek itt a március, itt a jó idő, bolondok a pasik is... Tényleg jön a tavasz. Igaz ma csodásan eláztam, de se gáz.

Olyan hétvégém volt, fuhuh... Ugye én szerdán befejeztem a "bulit" és nem mentem, csak a héten hétfőn. Szombaton mentem barinőmhöz ötyézni' és hát lecsúszott másfél üveg bor meg töménytelen mennyiségű keksztekercs. Közben írt kolléganőm, hogy hát nem megyek e a rock klubba, mert zenélnek munkatársunkék. Nem nagyon akaródzott, de miután kiszállt a fejemből az a kis bódulat is, hát gondoltam miért ne. Írtam neki, hogy készülök, erre ő, hogy fél óra múlva itt és itt. Jó, én oda értem, sehol senki. Egyszer csak feltűnik exemmel meg annak a barátnőjével. Kb sértődötten távoztam volna. Nincs nekem bajom velük, de nem egészséges így egy levegőt szívni szerény személyem szerint.

Mindegy, hát bnőmék fasírtban vannak és én voltam a gardedám. De azért se mondta, hogy jön ez a két szerencsétlen, mert akkor biztos nem mentem volna. Hát mondom nem is. És még exem mondta is neki, hogy hát nyugodtan menjek fel hozzájuk. Apa, minek? Lássam miben éltek? Kurvára nem érdekel és közünk sincsen már egymáshoz.

Na, rock klub. Szánalom.com. Ötszáz forintot elkértek az üvegbe töltött kannás borra, ami a pultos miss punci szerint minőségi volt, arról nem is beszélve, hogy rohadt tré volt a hely, a wc-ről meg had ne szemezgessek inkább. És még megkérdeztem a bácsit, hogy hát mi ez, tombola? Nem, belépő, ötszáz! -.- Anyád!

Jó, csúsztak a vbk-k. Azt mondja nekem a másik pultos, az idősebb, hogy ő nem tudja mi az a 2/1-es vbk. Mondom keresztanyám az testvérek között is 2 deci bor 1 deci cola. VBK=vörösboros cola... Jaaaaaa... Nagyon fájt. Sok ismerős volt, többek között egy a férjem során és műszakjában dolgozó mádmázell, aki a "kerti törpével" jött és hát próbáltuk bontani a kontaktjukat, mert azért ne adja már ennyire le. Aztán ez bejött a wc-re, amíg mi ott voltunk és hát így mondom neki "mi a helyzet drága csillagom"? Erre ő bedúrcizott és a páromról kezdett karattyolni. Na bnőm kijött a wc-ről és belökte ezt a szarkupacot és még rá is vágta az ajtót. Mondom megvárhattad volna mit mond... A koncerten meg oda jön, hogy hát neki azt mondta az én réfjem, hogy én vagyok az élete. Jó, mondom és ez hogy jön ide? Hát sehogy, csak én itt vagyok és ezt elmondta. Na itt már nagyon érdekelt a dolog és utána mentem, hogy mi van, erre elkezdett nekem hőbörögni én meg ha nem fognak meg agyon is verem. Azóta be se jött dolgozni. Mondtam is az embernek, hogy ha csak meglátom a közeledben megölöm. Mert én itt még hajnalban számon kértem, hogy wtf?! Valószínűleg rá akart menni és ő lepattintotta. Csak nem értem mit kellett ezen titkolni, legalábbis remélem, hogy csak ennyi volt. A csaj arca fura volt, hiába volt bekúrva. Az én arcom is rengetegszer nézett így ki, amikor fáj, hogy nem téged szeretnek...

Jó, buli vége, gyerünk a discoba. Egyik ismim meg bnőm jött, de neki félúton taxit kellett hívni és elvitte az uccsó kétezresem, atm meg a picsába volt csak, így kedves G fizetett be, mondom majd jövő hónapban vissza hívlak. És aztán ott cigánykodtam a discoban, kotortam elő az eldugott lóvékat a bukszámból, majd tegnap eszembe jutott, hogy hát ott elfogadják a kártyát. -.- Buta Liz...

Jó volt egynek, eltáncolgattam, csak itt még több ismerős volt és olyanok, akikkel már nem akartam többé találkozni. Nagyon szerelmes voltam abba a srácba a középsuliban és így jövök le a ruhatárból, belé fordulok. Én vagyok az, de tényleg én vagyok az?! És örült, rohadjon meg. Én meg csak fintorogtam és bólogattam, hogy ki lennék bazmeg'?! Majd ott hagytam. Nem volt kedvem anekdotázni. Gyökér volt és semmit nem változott és nem is értem mit ettem rajta anno...

Volt ott egy faszi is, aki nekem nagyon tetszik már régóta, kb mióta először láttam. Eladó egy butikban, nem nem meleg. tuti, mert az a helyszínen megtett volna szexuális alapon. Kirántottam az idős nők gyűrűjéből és így mondom neki "táncoljunk". Megtudtam a nevét, hogy hány éves és mondott még sok szarságot is és egyre jobban húzott a sötét sarokba, de valahogy mindig vissza táncoltam onnan. Férjem van, banyek, csak tánc. Hülyéskedtünk meg szóval elvoltunk, táncolni azt nem tudott, de aranyos hapi volt és soha többé nem mehetek be abba a butikba! :D Nem csináltam hülyeséget, csak hülyeségeket beszéltem neki. :D Pl.: "kislány korom óta rajongok érted", "42 évesen hogy lehetsz ilyen pici?".... Ahh, nem jó barátom az alkohol.

Aztán másnap volt "meditáció". Kedveshez nem is szóltam egész délelőtt, szerintem titkol valamit. Én nyíltan megmondtam, hogy volt táncpartnerem és nem is akármilyen... Nincs mit titkolnom, nem történt semmi. De nekem ő furcsa. Ha megtudom, hogy valami nem stimmel itt durva cirkusz fog sátrat ütni. Nem lesz délelőttös műszak után brassói... Faszom!

Köszönöm, egyébként jól vagyok, holnap megyek utoljára, aztán csak vasárnap este. Holnap jön valami delegáció és még a porszemeket is felszedik utánunk, kibaszott szánalmasak. Mondtam is a rendért felelős emberkének, hogy jön a Hitachi és a banánhaj meg borul ki a kukából? Hát az nem az ő reszortja. Jaaaa, mondom az nem baj. Hát de baj, de ő nem takarító. Nem, mondom te szánalmas vagy... Egyébként kilógnak a kábelek, senkit nem érdekelt, most, hogy jön a góré, gyorsan minden meg lett csinálva. Áhh... Csak lenne már holnap ilyenkor...

2017.03.01. 17:43, Liz

Pihenés... persze...

Címkék: személyes

Szép Jó Napot!

Nos, túléltem a hetet. Nehezen ment, de túl vagyok rajta. Ilyenkor gondolom felmerül a kérdés, hogy hát mit nem lehet ezen bírni, más is 12 órázik, sőt van olyan ember, aki folyamatosan ebben dolgozik. Igen, van ilyen. Sok a saját butasága miatt nyom le napi 12-16 órát. Itt is van olyan cég, ahol folyamatosan így dolgoznak, de őszinte legyek az engem nem érdekel. Engem a saját beosztásom érdekel. És nem, nekem rohadt nehezen ment a 4 nap alatt a három műszak. Hétfőn már nem tudtam magamról. És akkor még kérdezi az egyik műszakvezető, hogy miért nem 12ezünk, amikor ott van két raklap?! Anyádé!

 

Na de most itthon vagyok a héten már. Nem megyek majd csak hétfőn és akkor is csak 4 napot. Mondom pihenek, semmit nem csinálok. Igen, mert egy háztartásban ez csak így megy. Igénytelenéknél biztosan, de mi nem vagyunk azok. Aztán végig néztem a lakáson és megállapítottam, hogy ki kéne mosni a függönyöket, de akkor már ablakot is kéne pucolni, de jajj bazmeg, pókháló is van ott... Tavaszi nagytakarítást lenyomtam 3 nap alatt és tiszta szép minden meg jó illatú. Bár még a padlót fel kéne mosnom padló ápolóval, de azt már hétvégére hagyom.

Tegnap főztem, sütöttem, ma meg összedobtam egy keksztekercset. Olyan lett az állaga, mint a moslék. xD Gyerekek nem vicc. Túl sok lett bele a tej. Hát elfeledkeztem magamról. Azt hittem Gordon Ramsay vagyok és hát (egy pár csepp bor/olaj... blugy-blugy-blugy - kb fél flakon az ilyen főzős műsorokban, nem?) megszaladt. Kis darát kellett volna még önteni hozzá, de fel tudtam tekerni, szóval no para. Igaz, hogy itt-ott lukas lett, de én attól megeszem, mert ízre meg tökéletes. :D Bnőmbe meg beleöntöm. xD Holnap ötyézünk' és hát én viszem a sütit. Ő hozza a bort. Mondom ésszel, mert aztán elmegyünk szórakozni. Hát mert menni akarok? Nem, nem akarok, de van az az alkohol mennyiség miután akarni fogok. xD És leszarom, hogy kong a bukszám... :D

Újra feljött a gyerek téma nálunk. Kedvesem - miután így huss, elfelejtette a Valentin napot - jön rá két napra, hogy csináljunk bébit. Jó, mondom te most nekem ne csináljál semmit! Leütöttem a labdát. :D Elment a kedvem tőle konkrétan. Túl sokáig húzódott a rendbe jövetelem és hát igen, jelenleg nem kérek kisbabát, köszönöm. Most elvagyok a macskámmal meg a dagi sündisznómmal. Egyelőre nem akarok Alien-nel a hasamban egyensúlyozni. :D Nem kaptam értesítést, hogy probléma lenne a citómmal, így rendben vagyok két év után. Ami vicc, hogy több száz ezer és két orvos megjárása elkerülhető lett volna, csak egy applikátor kellett volna a kúpokhoz... Hát szeláví'. :D Legalább már gátlások nélkül dobom szét a lábam a dokimnak. :D Legközelebb júniusban megyek kontroll uh-ra a miómám miatt, hogy nőtt e megvan e, stb. Addig nyugodtság van. Ha csak nem kapom be a legyet. :D Mert bármi előfordulhat még addig.

Az oldalt átvariáltam kicsit. Untam már azt a kódot, de valahogy nem lett az igazi, viszont rohadt lusta vagyok, úgy hogy így marad. :D Versenyt is szeretnék csinálni, de még nem tudom milyet meg hogy... Idővel minden meglesz. :)

2017.02.24. 14:48, Liz

MOD: BEKVZOTT

Címkék: SZEMÉLYES

2017.02.19. 16:10, Liz