Welcome & Menü

Indultam Dienah versenyén és kezdetét vette a közönségszavazás. Ha tetszik az oldal és van fél perced, akkor kattints kérlek a képre és jobb oldalt lent szavazz az oldalra. Nagyon köszönöm!

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 27 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!

A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!

Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü, ahol ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat másokkal az Interaktív menüpontban. Írjatok bátran!

#aeries, #desperatehousewife, #iamironlady, #sinobiprincesse, #cica, #süni, #család, #dolcegusto, #cigi, #lobbanékony, #előző életemben olasz voltam, #vicces, #vámpír és zombi fan, #2. vh, #történelem, #gyilkosok, #csak a zene, #írás, #képzelet világa, #assassin's creed, #red hair lover, #boszorkány, #irodalom, #Leslie L. Lawrence, #útálom azokat, akik tökéletesnek mutatják az életük, közben meg nem is az, #a "túl okos" embereket se szeretem, #empátia, #haragtartás, #pink-black, #AHS, #TWD, #True Blood, #e-bay, #csak a boldogság és a többi...

❉ ❊ ❋ ❉

 
ChatBox
 
Music

 
Verseny

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.03.23. 17:53
2017.03.21. 17:31
2017.03.19. 20:59
2017.03.19. 12:51
2017.03.06. 18:25
Friss hozzászólások
 
Blog

Új...

Címkék: oldal

Hát miután két napig csak pislogtam ki a fejemből ma már úgy döntöttem meg is mozdulok. Felnyaltam a lakást, mosok - mert még mindig folyamatban van - és nekiültem az oldalnak is.

Kicsit már eluntam a fenti css-t, pedig imádtam, de találtam másik szépet Efruse-nál. Aztán kicsit variáltam az elrendezésen is és tádá, ez lett belőle.

A kezem is kezd magához térni, bár nem tudom hogyan fogja fogadni majd jövő héten első dolgos napját, remélem megint meghal, mert akkor én is... Fájdogál, de nem úgy, mint a hét végén. Holnap megyek vissza a dokihoz és valószínűleg hétfőn már go munka. Ha csak nem fognak vissza tüzet okádó ápolónők, akkor mindenképpen gyerünk. Basszus két hetet dolgoztam ebbe a hónapba. o.o Kicsit meredek. Jó, az egyik hét szabi volt, ez meg most táppénz, de na. Ingyen nem adnak szart se...

Hétfőn aztán voltam körmöztetni is. Újra egy pink csillámos mellett döntöttem. Sokszor volt már ilyen a körmöm és nem bírom megunni.

Hopp, igen, a Vasember őrület romba dönt. :D És mielőtt még bárki kinyitná a száját, ez a saját körmöm, nem műköröm!

Tegnap este sünit ki kellett vennem a kis ketrecéből. Már most nem igazán ég nála a villany, jó idő van és nem is alszik el hamar. Tombolt, kivettem, aztán bebújt a takaró alá és elaludt... :D Mint egy gyerek tényleg. Sikerült lőni egy paparazzit.

2016.05.25. 17:58, Liz

Kényszerpihenő

Címkék: személyes

Muszáj voltam elmenni az orvoshoz, mert a kezem már annyira fájt, hogy az üres poharat nem bírtam megemelni. Ég, zsibbad, kész vagyok. Egy hétre lettem kárhoztatva, ami valamilyen szinten jó, de mégse örülök neki. Most megint itthon leszek egy hetet és aztán újra bedurran a kezem... De ha orvos mondja, akkor az mondja. Írt fel krémet rá meg gyulladáscsökkentőt, csütörtökön kell visszamennem. Azt mondta, hogy pihentessem. Próbálom, de akárhogy rakom mindenhogyan fáj. :(

Nagyon semmit se tudok csinálni, mert kiesik a kezemből, eldobom, stb. Írni is egy kézzel írok, néha besegít a bal kezem is, de azt inkább csak tartom a billentyűzet felett.

Holnap veszek fáslit és bekötöm vele. Még "pályakezdőként" fájt ennyire a kezem, annak meg már vagy hat éve. Mostanában is fájdogál, de azt kibírom, viszont ezt már nem bírtam.

Remélem hamar rendbe jön.

2016.05.23. 19:18, Liz

Lerohadt a karom...

Címkék: személyes

Egy kis kényszerpihenőre kell mennem bejegyzésileg, mert a bal alkarom a duplájára dagadt. Egy hét szabi után kissé nem tetszett neki a munka és elég fájdalmas bármit is  csinálnom vele, így darabig nem leszek.


A felső a bal, az alsó a jobb. Szembetűnő... :/


 

2016.05.21. 16:48, Liz

Nőgyógyásznál jártam

Az előző oldalamon már írtam egy bejegyzést a tapasztalataimról a nőgyógyásznál. Akkor pedig úgy írtam, hogy fájt minden és rohadt sokáig kellett meztelen altesttel feküdnöm. Na miután tavaly lelépett a női nőgyógyászom így kénytelen voltam átmenni egy másikhoz. Azt választottam, akinél nővérem szült. A szülészeti-nőgyógyászati osztály főorvosa, nagy penge stb.

Tavaly elég durván felfáztam, agy el kellett mennem még októberben. Nos nagyon tündér volt. Elolvadtam. Bár 7ezer forint ellenében még jó. :D Igazából engem a pénz nem érdekel ha dokira kell költeni. Inkább maszek, mint sztk...
Na és ugye nálam tavaly januárban miómát diagnosztizáltak. Ez annyit tesz, hogy van egy zsír-izomcsomó a méhemben. Megnézte akkor azt is, alig egy év alatt nem nőtt és tüneteim sem voltak.

Azért azt elmagyarázom, hogy a miómát általában kiveszik, mert az nem normális dolog a méhben. Nem ciszta, a ciszta az durvább! És engem is megrígatott akkor a dokim, hogy ide meg oda menjek, ilyen-olyan gyógyszer. Esmia kúrát akart nekem felírni. Ez egy 50ezer forintos gyógyszer, ami elméletileg kicsinyíti és aztán ki tudják venni, stb. De olyan komplett hormnobajt csinál, hogy az valami hihetetlen. Három hónapig kellett volna szednem, addig semmi menzesz. Aztán végül utána olvastam a dolgoknak és elhatároztam, hogy mivel tünetmentes vagyok, így nem fogom hagyni, hogy bántsák.

Na és abban egyeztünk, hogy idén januárban megyek kontrollra meg szűrésre. Hát a januárt eltoltam mostanáig. Muszáj volt, mert nagyon orvosfób vagyok, de így jobb is, mert eltelt egy jó fél év és tudott viszonyítani a doki. A kenetet olyan hirtelen levette, hogy pislogni nem volt időm. Nem éreztem semmit. Nem úgy, mint az előzőnél, hogy már várt izzadtam. Kicsi vérzés volt, de olvastam, hogy előfordulhat, ha sérül a szövet, stb. Ez normális.

Egyébként mindent rendben talált, a mióma nem nő és azt mondta, hogy lehet, hogy a terhességnél sem lesz probléma vele. És mivel tünetem sincsen, így továbbra is a megfigyelés mellett döntöttem. Év végén kell vissza mennem ultrahngra.

Tehát eddig tényleg rossz dokim volt...

2016.05.19. 16:38, Liz

Bemutatkozik: Kicsi Bee

Az előző oldalamon egy külön modult szenteltem ennek a kis jószágnak és most is szeretném bemutatni, mert egyszerűen imádom a kis tüskés testét.

Az én kicsikém már lassan öt éves lesz. Egy véletlen gondolattól vezérelve vásároltam. Aranyos volt, cuki, hát miért ne. Idővel pedig magamhoz szokattam. Sokan nem látják értelmét a sün tartásnak és mielőtt bárki kérdezné, hogy befogtam e egy sünt... Nem! Azok védetettek és sünkutyának mondják őket. Európai sünkutya a becses neve. Harapásuk veszettséget okozhat és védett állatok. Az én picikém pedig sündisznó. Nagyon sok különbség van a két állat között. A sünkutya nagyobb, durvábbak a tüskéi, a pofája inkább kutyára emlékeztet, nagy, éles karmai vannak és téli álmot alszik.

A törpesün pedig 16 fok alatt hibernálja magát, amiben el is pusztulhat. Meleg kell neki, simábbak a tüskéi és körömcsipesszel simán vághatóak a kis körmei.

Nagyon kezes kis állat tud lenni, ha megszokja az embert. Lehet símogatni. Az én kicsim már velem alszik. A hangomra kijön a kis házából. Nagyon jó barátja lehet az embernek. De most inkább képekben mutatom meg kis életét.


Igen, itt mellettem pihen


Ez pedig egy sün selfie :3


Tudok gombóc is lenni


Kedvenc helye az ágyban :)
Ő is oda tud ám bújni, mint egy cica/kutya <3


Volt ilyen is, hogy beült a vállamra :)


Ilyen picike volt, amikor elhoztam


Az első kis lakás


Lustaság


Ő Kicsi Bee <3
 

2016.05.17. 11:34, Liz

Érdekes Dolgok

Címkék: személyes

Tegnap elmentünk iszogatni barátokkal és a kedves férjem teljesen meglepett. Eljött velem! Nem csinál ilyet sosem, sőt még a fülét is úgy kell rágni, hogy anyámékhoz jöjjön már el, de most... Hát nem ismertem rá.

Ez a banda egy nagy család. Azt még ma sem tudom, hogy akarok e a része lenni vagy sem. Kissé érdekes a felállás számomra és így csak néha csatlakozom. Egyértelműen barátnőm a mátriárka, az van, amit ő mond, kész! Az álompár szét ment, így exem összejött a női taggal, a férfi tag meg tengődik fiatal bukszák társaságában egyelőre. Na és tegnap látta őket először együtt. Jaj, mindenki meg volt ilyedve, hogy itt van, majdnbem vissza fordultak, ilyenek. Na és? Nem értem mit kell ezen ennyit problémázni. Exem beszélt vele, tudta mi van, bár elég hülyén oldották ezt meg, mert már szakításuk után összejöttek, de... Na mindegy. A férfiak ilyen dolgokban nem erősek, a női tag meg buta. És akkor így azt hittem feszéjezett lesz a légkör, de nem. Meglepődtem. Ahogy azon is, hogy exem meg a férjem nagy egyetértésben társalogtak. Isten tartsa meg jó szokásuk. Bár én a sok kavar miatt nem nagyon akarok hozzájuk tartozni, így néha jó összeülni és hülyéskedni kicsit.

Kedvesemnek kihívás volt a haza út, engem meg meg sem ütött a Jaeger meg a Strongbow. Mondjuk előtte kajáltunk. Vagy vizezték. De voltak árak. Egy Dreher 400, egy Strongbow 400. Te jó isten! o.o Na ezért járok én ritkán kocsmázni. :D

Az ember még most is alszik. Kettő körül értünk haza. Aztán már feküdt is le. Valamit motyorgott a fülembe, rám dobta a karját és elaludt. Aztán hallottam, hogy reggel megy ki cigizni, aztán gyógyszer, aztán kv. Viszont a kávéja ott van az asztalon. Arra már nem volt energia. :D Főztem neki húsgombóc levest. Szegény kis gyomrának. :D De legalább amikor megkértem, hogy ne igyon többet nem ivott. Mondjuk egyébként se. Négy sör meg két feles cukros lötty. Meghívták egy Jaeger-re is, de azt szemfülesen ledöntöttem gyorsan. :D

2016.05.16. 11:49, Liz