Welcome & Menü

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 28 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!
A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!
Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü. És most már kritizálok is, illetve elmondom véleményem az általam látott filmekről, sorozatokról, de kérhettek mostantól Oldal Kritikát is!

 •desperatehousewife, •aeries, •iamironlady, •sinobiprincesse, •az álomvilág a mindene(a család után persze), •zene nélkül nincs élete, •vicces, •cicás néni, •vulgáris, •nem szereti, ha valaki mindent felrak fb-ra, •nem szereti a trendereket, •szeretne vámpír lenni, •imád írni (nem másoknak, magának!), •érdeklik a titkos bűntények, •német katona volt a 2. vh-ban, •angliában századfordulós gyilkos volt, •boszorkány vér folyik ereiben, •Leslie L. Lawrence, •Stephen King, •TWD, •True Blood, •történelem, •SATC, •imádja a parfümöket, •pezsgő, •AHS, •Lady Gaga, •pink-black, •empátia (egy bizonyos szintig), •haragtartó, •az irodalom szerelmese (kiemelt szerzőkét csak!), •assassin's creed szerelmes (Fassbander ebbe a halmazba nem tartozik bele!)...

...Több?

 
 
 
Verseny

 
Blog
Archívum - 2017. március

Ne szórakozz velem!

Címkék: személyes

A mai nap folyamán olyan dolgok történtek, melynek következtében átértékeltem az életem. Másnak lehet, sőt biztos, hogy ez csak kézlegyintéses izé, de nekem kibaszott szarul esett.

Biztosan emlékeztek még arra a paraszt leányra, aki megkörnyékezte a férjemet... Megvan? Na, mondom reggel - csak úgy, egy sugallat szerűen, egyébként nem szoktam ilyet csinálni - megkukkantom az ember messengerét. Jelszavas védelem. Hát mondom ezt meg minek? Na mindegy, aztán ki akartam törölni a nyitott alkalmazást és akkor bedobta a címlistát.

Első helyen az ex-barátnője, második helyen a paraszt leány... Hu, gondoltam is magamban színtiszta bizalomra épül ez a kapcsolat. Csak egy-egy mondatot láttam, az ex-nél: "régi szép idők", a parasztnál "mit csinálsz?". Mindkettőt az ember írta hétfőn. Tudni kell, hogy most hosszú hétvégénk volt, tehát szombattól szerdáig szabadok voltunk. Én barátnőztem, ő haverozott és hát kint volt az anyjáéknál ugye, mert ott a baráti köre. Erre ez fogad.

Nem tudom mit gondoljak. Barátnőm azt mondta, hogy hozzam fel neki. De mondom minek, ha annak idején is bizonygatta, hogy nem volt közte meg a paraszt között semmi?! És tessék. Nem gondolom, hogy megcsalt volna, de ez, hogy az arcomba hazudik, ez azért... Ők nem beszélnek, csak köszön neki. Hát látom, apukám. Ez undorító.

Kiálltam mellette, a családommal fordultam szembe érte, szarban-bánatban mellette vagyok, kiszolgálom, ha úgy tetszik, mert ha nem vezetném a háztartást azért szar lenne neki... És ezt kapom vissza? A szememszbe hazudik? Hát ne haragudj...

Reggel a tus alatt elgondolkodtam, hogy ez most komolyan? Aztán belegondoltam abba, hogy ha ennyire kell a parasztnak, akkor vigye! Fogalma sincs mit venne a nyakába. Én már ismerem minden oldalát a férjemnek, de ő csak annyit lát belőle, amit a munkahelyen mutat. És ennek akartam én gyereket szülni? Vicc!

Egyelőre csendben maradok, de idővel ki fog törni belőlem és akkor kő kövön nem marad. A lányt elkapom, az embert meg kirakom a faszomba, ha úgy van. Menjen vissza anyucihoz nyugodtan lóbaszófalvára. Érzem, hogy szeret, de ez a hazugság meg a suttyomban írogatunk a ribizlinek azért álljunk már meg. Én nagyon köszönni se köszönök az exemnek. Örülök, ha nem látom, ez meg... Na szóval.

Látja rajtam, hogy valami nincs rendben és ő is tudja, hogy milyen vagyok, ha lappang bennem valami. Remélem nem kell előtérbe hoznom.

2017.03.30. 15:48, Liz

Megvolt a buli

Címkék: személyes

Hát megvolt a hatalmas nagy buli. Ami rettenet szánalmasra sikeredett. Én egyébként nagyonb jól éreztem magam, tetemes alkohol mennyiséget gurítottam le. Úgy, mint VBK, Ouzo, vodka narancs meg Strongbow. Igen, a halak a gyomromban nem haltak volna éhen. Nagyon jót táncoltam, de nem volt az igazi. Ebben az is közre játszott, hogy rettenetes zenék voltak. Fos magyar retro meg ilyen, hogy Highway to hell... Anyád. Jó, kultzene meg mit tudom én, de nem hiszem, hogy egy discoban a helye.

Szerencsére senkivel nem találkoztam, már mint ismerőssel. Egyik volt osztálytársam csapódott hozzánk, aki most szakított és kikezdett a szomszéd fiúval. Hát csak pilláztam, de mondom Aranka ti tudjátok... Csóri másik bnőm meg kidőlt a francba. Az tegnap csak hányt. Én délbe keltem, gyorsan kimentem a Lidl-be, mert jöttek anyuék és semmi nem volt itthon. Aztán meg zabáltam és zabáltam és... Fhuh... Kemény volt, este már levegőt nem kaptam, de még éhes voltam. o.o Hogyafaszba'?

Szóval elment, de nem volt az igazi. Legközelebb nem tervezem meg, mert a spontán bulik sokkal jobbak és tényleg.

Drága barinőmtől kaptam egy cicás tortát, ami még mindig ott pihen nála, mert ugye a discoba csak nem vihettem el... :D Majd ma valahogy elhozom. Kaptam tőle rózsafüzért is. Meg vagyok halva értük, de mindig leszakad rólam. Azt mondták, hogy ez akkor van, ha rosszat kívánnak nekem. Na, de csoda szép, felvettem és amikor levettem elszakadt... -.- Hát mondom ezt nem hiszem el! A jó isten vágjon menetet a fején!

Itt a kis tortám! Nővére cukrász és ő csinálta. :3 Majd ma megkostolom milyen lett, csokis. :p

Na tehát annyira nem volt jó ez a buli. Szóval... ne tervezzetek előre! :D xD

2017.03.27. 10:16, Liz

Indul a buli

Címkék: személyes

Na, gyerekek a mai este után lesz itt megint bejegyzés a szombat esti zenés-táncos eszméletvesztésről. Ami a legviccesebb, hogy kurvára nincsen kedvem az egészhez. Inkább döglenék itthon. Baszott fáradt vagyok. :( Ráadásul fél hétkor keltem, mert ugye beálltam délelőttre. Szóval a kaja már a sütőben meg a gázon és a mosás is zakatol...

Kiválasztottam miben hordom el magam a fantörpikus szórakozóhelyre. Semmi extra, fekete, emel, ahol kell. És örömmel vettem tudomásul, hogy durván fogytam. Nyilván a rendszertelen táplálkozás eredménye meg a rengeteg meló. Ha ez a végeredménye, akkor tolom tovább. :D Persze nem jó ez és már pár napja fájdogál a gyomrom is, most éppen pácolt csirkemellet sütök sajttal, mellé püré lesz.Estére remélem jól felpuffadok, hogy még csak véletlenül se legyek vonzó a pók hasammal... :D Bár nem is akarok én senkinek se tetszeni, hisz férjnél vagyok, viszont az igényesség az más dolog.

Tegnap voltam barinőmnél. Befestette a hajam meg dumcsiztunk és közben megjött a meglepim. Basszátok meg belökött a fürdőbe addig. xD Jó, mert egyébként is szárítottam a hajam, de na. Rám csukta az ajtót. "Amíg nem szólok, nem jöhetsz ki!" Okééé. Aztán nagy hanggal, hogy most már nem nézhetek be a hűtőbe. Na, mert mondom eddig nyitáltam okos? Kíváncsi leszek mit fogok kapni, valószínűleg tortát. :) Kurva jó lesz buli előtt tortát zabálni. xDD Majd a merlot leviszi... :D

Hullik a pillám, mint az állat. Mondjuk nem is vigyázok már rá, alig várom, hogy kipotyogjon. Soha többé!!!! Gyönyörű meg minden, de ez nem olyanoknak való, akik dörzsölik a szemük és meghalnak normális arcmosás nélkül. A vizes szivaccsal való áttörlés nem ugyan az, mintha bő vízzel mosnád le magad. Nekem nagyon tré így fürdeni, mint egy macska, komolyan. Úgy hogy ha majd ma haza jövök a partiról megkeresztelkedem a zuhanyrózsával és remélem leviszi nagyját. Meg csíp a ragacs, ha könnyezek. Annyira jó széllel szemben biciklizni. Nem látok kb. semmit és még a napszemüveg sem segít. Köszönöm, de soha többé műpillát! Max ezt az egyben felrakósat, mert azt letépem, ha már nem kell...

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki felköszöntött, szebbé tettétek a napom! <3 <3

Deága "legjobb" barátnőmtől Raffaellot meg kollázsos-karamellás Milkát kaptam. Na most mindkettőt utálom. :/ 14 év után se tudja mit szeretek? Vicc! Mindegy, férjem örült neki. :D xD Kaptam egy rakat csokit, aztán majd holnap jönnek szüleim megköszönteni. Tőlük is kapok tortát, Zacher-t kértem, imádom. Anyósomtól... xDDDD - bocs, ez nagyon vicces - Egy szmájlis kulcstartót kaptam. Azé', na. Odatette magát az öreglány. Pont azt beszéltük másik bnőmmel, hogy ilyet úgy szoktak adni, hogy megláttam, nesze! Nem szülinapra. Inkább maradt volna ő is a tábla csokinál.

Na de, ezzel hangolódom az estére, hátha össze jön, bár ha iszok, akkor nem lesz itt problkéma. xD

 

2017.03.25. 08:30, Liz

HB to Me

Címkék: személyes birthday

A mai szülinapomat a Goggle támogatta xDDD

2017.03.23. 17:53, Liz

Gyűlöletgombóc vagyok

Címkék: személyes

A mai napom gyerekek az... Hát egy kalap giliszta földdel.

Kezdődött úgy, hogy már átöltözve indultunk lefelé műszak előtti dohánytermékeket elszívni, mikor azzal a ribizlivel durrantam majdnem össze, akit említettem az egyik bulis bejegyzésemben - ráhajtott az emberre. Lenézően végignéztem rajta. Nem vagyok egy dzséjló', de ne vegyünk már fel virágmintás leggings-et egy vaskos combra meg úgy egyébként a jók_vaanyját'.

Jó, megyünk, vihánc, élvezem az életem, meló, szünet. Jövök be és egyszerre fogtam meg a kilincset a paraszt leánnyal és így beledurrantam a brancsba (a paraszt, a disznó meg a cigány). De most csak a cigány lányka volt vele, mindent vittem. Felkiáltok: "Jézussss" és hát én nevettem, mert mit sírjak? Ezek meg bevágták a durcit. Jól van, megyek tovább, cuki fiú a disznóval - valahogy behálózta, én nem tudom, de Gábor nem ezt érdemli -, köszönök "Sziasztok". Gábor köszönt. A disznó ment tovább. Jó, mondom az anyátok, azt...

Eddig a két lány tudott köszönni, de mióta megrángattam a parasztot székestől már én vagyok a köcsög, mert az ő kis barinőjük bepróbálkozott egy nős embernél és az megköszönte a részvételt?! Elmentek a jó anyátokba. És kezdtem felszívni magam műszak közben. Még jó, hogy benézett kismama ex-kolleginám és duméltunk egy órát, aztán kapkodhattam a csúszás miatt, de azután...

Mentünk wc-re. Igazgatjuk a műszempilláink és beszélgetünk, benyit a tanyasi. Teh, mondom, rosszul vagyok a mai naptól. Azt mondja ez a hülye "Itt a barátnőd". Hagyjál már ezzel a szerencsétlennel - én így. És tettem róla, hogy meghallja. Mire én kijöttem a wc-ről ennek már hűlt helye volt. Aztán bejött a cigány lány. Teljes 95 C-s mellszélességben beálltunk a tükör elé és fésülgettük a pilláink, hogy ez még véletlenül se tudjon kezet mosni. Nem szólt, én meg élveztem, hogy totyorog mögöttem, aztán rávágtam az ajtót.

Még jó, hogy akkora a pofám, mint a bécsi kapu és velem nem áll le egyik sem, meg úgy nagyon senki, mert tudják, hogy rohadt köcsög vagyok. Ezek is csak fintorognak meg forgatják a szemüket. Egyszer durran be az agyam és el fogom felejteni, hogy az munkahely. De remélem féken tudom tartani magam. Kedves férjem az nem akar balhét, ő nem is köszön nekik. xD Lehet ez is a hari tárgya. xD De leszarom, hát gondolkozzon már az a darab szar is. Lassan két éve vagyunk házasok. Mit gondolt, majd elválik érte? Fingja nincs mi miken mentünk keresztül, hogy együtt lehessünk... Kis bugyuta, rozsdás biciklis paraszt lány.

Na ezek megtörténtek, hazafelé már sík ideg voltam és ezen az sem változtatott, hogy kivonták a forgalomból a nagy csomagos sárga multit meg úgy unblok a nagy csomagos dohányt. És azok a gusztustalan képek rajta... Kajak a kedvem is elmegy a cigitől. Nem azért, mert sokba kerül meg sokat cigizek, a körítés már unalmas. Mindenki tudja, hogy bele lehet halni, nem kell ezt lukas torokkal ábrázolni meg halott emberekkel... Ja és a dobozos Philip Morris-tól már hányingerem van. Még ez a pattintós alma-menta sárga multi kombó megy. Ha nem muszáj nem is veszek dobozosat, inkább bénázok a töltővel. Azt a napi 6-7 szálat kibírom.

Vittem le a biciklim és vannak új lakók és pont úgy rakja be a kurva noname montiját, hogy az én kis beach cruiserem súrolja a falat a pedállal meg a kormánnyal és nagyon mérges tudok lenni. Beállítottam szépen a bicóm, aztán jól megtekertem a váltóját a köcsögnek. Az ember meg hogy miért vagyok ilyen bunkó? Nehogy aztán leverje a pedálomat. Mondom akkor én verem meg őt. Faszom nem két forintos bicikli ez, hogy minden nap végighúzzam a falon...

Jó, és ha ez még nem lenne elég nemrég rám írt fb-on a középiskolás nagy szerelmem. Illetve küldött egy ilyen snapchat videót majom fejjel köszön. -.- "Útálom a majmokat..." mondat után ki is töröltem. A discoban se voltam beszélgetős kedvemben, most majd fogok? Hagyjon már békén.

De jó is történt ma: a Mia végre megnyugodott, úgy hogy tegnap már nyugodtan aludtunk hárman. :) És ma megérkezett Jézus is a telefonomra. :3 Apusom egyből "Miért rendeltél Jézust?" o.o "Mert szerelmes vagyok belé..." :3 És utána próbálta elviccelni a fellobbanó féltékenységet, de nem figyeltem rá. Had legyen Jézus a TWD-ből a telefon tokomon. Nem valószínű, hogy Tom Payne ide jön és megkér, hogy váljak el, szóval... Bébiiii! Olyan kis buták a férfiak. Én se pattogtam a csajos háttérképein, mert nekem is az aktuális kedvenc a hátterem. Látom én őt eleget, hogy ő legyen a hátterem. xD

2017.03.21. 17:31, Liz

Nyílt levél Dienah-nak

Őszintén megvallom, hogy amikor elolvastam mi a plusz pontos feladat felnevettem. Na nem azért, mert hülyeség, hanem azért, mert én én vagyok.

Mit akarok elérni blog téren? Hallod őszintén semmit... Én csak vagyok, kiírom, ami éppen piciny szívem nyomja és pont. Nem szeretek kiemelni, rendezgetni, válogatni. Én nem ebbe a kategóriába tartozom. Én csak darálok ömlesztve. Tudom jól, hogy ez az, amit az összes blog-oldalon bírálnak, de istenem. Valakinek a sorból is ki kell lógni, nem?

Elkezdtem ezt a termékes-mizériát, hogy majd de jó lesz. Azt hiszed van rá időm? Pedig szívesen csinálnám, mert sok cuccot veszegetek és én aztán tényleg leírom a véleményem. Ez az, amit a jövőben szeretnék kicsit előtérbe helyezni, illetve sűrűbben írni ilyen témában.

Nos azt hiszem én vagyok az egyetlen a G-portálban, aki tisztában van azzal, hogy borzalmas a blogja. Itt nem a kinézetre gondolok, mert azt talán össze bírok hozni egy tisztességeset, de persze a CSS kódok után sem nekem jár a buksi simi, hanem az említett kódolóknak. Igen, írták már kritikában, hogy nem egyezik, el van csúszva, nem érzi a design összhangot meg amit el tudsz képzelni. Eleinte ügyeltem az ilyenekre, de mára már nem fogok összeesni holtan, ha nem egyezik a fejlécen lévő betűtípus a css-ben lévőével. Ha igényes, akkor azt hiszem nem ezen van a hangsúly, meg őszintén annyira nem is érdekel. Inkább a színharmóniára fektetek nagyobb hangsúlyt, már ha meg tudom különböztetni a színeket...
De mint említettem volt nem érdekelnek az ilyen apróságok, ha nem zavarna, hogy nincs fejléc, azt se tennék fel, de már ezer éve G-portálozok és megszoktam, nélküle üres az oldal.

Miben kéne fejlődnöm? Nekem? Kb. mindenben. Nem vagyok az a tipikus mai blogoló és ezt nem a korom miatt mondom. Én 17 évesen is így gondolkodtam. Hanem mert én nem akarok megfelelni az elvárásáknak. Ha el van csúszva a menü, akkor úgy marad (pedig isten lássa lelkem én megpróbáltam beállítani). Igen, itt felmerül az is, hogy hát igénytelenség, de az én fogalomtáram szerint az nem egy elcsúszott menünél kezdődik...
Ha megírom a bejegyzést csak bele rakok egy képet, akárhová. Nem emelek ki és nem csinálok/szerkesztek pluszt hozzá. Megírom és sokszor át se nézem, szóval elírás is akad benne bőven. De ha át is nézem akkor is szokott vigyorogni benne... Sosem szerettem a szabályokat és hát ugye vannak íratlan szabályok, általában bele-bele botlok oldalakon és olyankor elő is jön a lelkifurkám, hogy bezzeg én mekkora disznó vagyok. Aztán öt percig szomorkodok és utána nem érdekel a dolog én ilyen vagyok alapon.

Az oldalban az írások hangvétele a legjobb és slussz. Nem megy ez a hivatalos írás. Nekem sose ment. Jó, megint más, ha a banknak vagy a gázosoknak írsz e-mail-t, de ez az én blogom, a kis menedékem és úgy beszélek rajta, ahogy nekem kényelmes. A való életben is így beszélek, még durvábban, ha lehet. Mivel ezt sokan mondták, hogy szeretik a bejegyzéseim hangvételét, így tényleg ez a legjobb, a közönség is megszavazta, ennyi!

Tisztában vagyok vele, hogy nem leszek az év bloggere és bírom a kritikát. És amint látod meg is mondtam mit tartok rossznak és jónak. Nem mindegy, hogy te magad látod az oldalt, vagy a szerkesztő látja a saját oldalát...

Köszönöm a lehetőséget, puszi: Liz :)

2017.03.19. 20:59, Liz
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |