Welcome & Menü

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 28 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!
A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!
Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü. És most már kritizálok is, illetve elmondom véleményem az általam látott filmekről, sorozatokról, de kérhettek mostantól Oldal Kritikát is!

 •desperatehousewife, •aeries, •iamironlady, •sinobiprincesse, •az álomvilág a mindene(a család után persze), •zene nélkül nincs élete, •vicces, •cicás néni, •vulgáris, •nem szereti, ha valaki mindent felrak fb-ra, •nem szereti a trendereket, •szeretne vámpír lenni, •imád írni (nem másoknak, magának!), •érdeklik a titkos bűntények, •német katona volt a 2. vh-ban, •angliában századfordulós gyilkos volt, •boszorkány vér folyik ereiben, •Leslie L. Lawrence, •Stephen King, •TWD, •True Blood, •történelem, •SATC, •imádja a parfümöket, •pezsgő, •AHS, •Lady Gaga, •pink-black, •empátia (egy bizonyos szintig), •haragtartó, •az irodalom szerelmese (kiemelt szerzőkét csak!), •assassin's creed szerelmes (Fassbander ebbe a halmazba nem tartozik bele!)...

...Több?

 
 
 
Verseny

 
Blog
Archívum - 2017. január

Szünet

Kisebb szünetet tart az oldal! Sajnos most nem jut idő rá, de nem zárom be. Amint lesz elegendő időm jövök is! :) Addig is legyetek rosszak! ;)
2017.01.30. 10:05, LIZ

Ez történt...

Címkék: személyes

Az a helyzet, hogy olyan túl sok minden nem...

Hétfőn alig bírtam menni a tánc miatti izomlázamtól. Sokan meg is kérdezték, hogy mi van, bekaksiztam? Nagyon vicces volt, hahaha... Aztán kiderültek itt olyan dolgok, hogy egyik szemem sírt a másik nevetett. Új főnökünk lesz. Egyrész örülök, mert hát ez egy kalap szart nem ér, csak hozzá voltunk - én legalábbis - szokva, hogy pont ezért bármit megcsinálhattunk ő túl hülye volt ahhoz, hogy bármit is csináljon. Az új fönők meg valami mérnök lesz meg fiatal. De elméletileg van rálátása a dolgokra. Hát nagyon remélem.

Februártól újra 6+2-ben dübörgünk. Kérdés, hogy meddig. Újabb egy hónapra állunk át vagy tartósabban? Jobb lenne, ha tartósabban, mert így is át kell szerveznem a körmösömet, megint... -.- Meg hát a két nap pihenő csak fix.

Jöttek újak, teh... Jött egy csaj - hát nem éppen topmodell - csórót el kellett rakni a kijelölt géptől, mert - nem viccelek - nem fért bele a gépbe. o.o Ergo nem tudta kicserélni a szükséges szerszámot, így nem lehet "használni". Kérdés, hogy hova tudják az ilyet tenni? Szegény...

Pénteken voltam temetésen. Keresztanyám édesanyja elment és együttérzésem jeléül elmentem. Sose találkoztam a nénivel, de úgy éreztem neki tartozom ennyivel, hogy részvétem nyilvánítom. Nagyon durva volt hallgatni a búcsúztatót. Öörkbe adták a nénit születése után. Vagyis intézetbe, ahol örökbe fogadták. negyedik gyerekként született, de azután az édesanyja szült még egy gyereket... Tehát azért ez nem volt tiszta. Ha nincs pénzem gyerekre nem vállalok másikat... Bár az 1940-es években nyilván nem úgy gondolkodtak, mint ma meg nem volt annyi lehetőség, mint ma. De nem tudom, nekem esett rosszul, hogy őt eldobták, de egy másikat nem. Végős soron szép élete volt és azután a szülőanyja is megkereste. Nyugodjon békében szegény.

Ami még pénteken szíven ütött az a gázszámla volt. Vártuk, mint a messiást, mert tudtam, hogy sok lesz. Két boríték röhögött a posatládában, akkor már fogtam a fejem. Volt egyszer egy 37ezres leolvasás után. Oké, 40-re számoltam, ez tiszta. Azután még jött egy 25ezres, egy 21 és egy 18. Ez a köcsög szolgáltató kiküldte előre kalkulálva. Mi a faszomnak jelentem, ha itt beleokoskodik? Hívtam is a főbérlőt, hogy valamit intézzen, mert nem fogok most így 62ezret kifizetni. Annyit fizetek, amennyit elhasználtam! Nyáron is fizessek tizenezreket? Lópéniszt! Szerintem nem írt nekik leolvasás után, hogy jelentenénk, így ez el is lett baszva. Hát hozza helyre! Szerencsére értelmes nő, így mondta is, hogy egyelőre csak a leolvasottat fizessem be. Mondom azt alapból befizetem, de a többit nem nagyon szeretném...

2017.01.22. 08:56, Liz

Nyerteeeeeem!!!!

Szombaton igen kellemes üzenet fogadott az e-mail-jeim között. Indultam még tavaly az Év honlapja versenyen, de nem jutottam tovább - amit valljuk be meg is értek. Viszont a kedves gárda kisorsolt és én nyertem az egyik Moments ajándékcsomagot. Hát nagyon szépen köszönöm! :3

2017.01.18. 16:19, Liz

'Majd egy év után először...

Címkék: személyes

Gyerekek... Ha azt mondom, hogy úgy megyek, mint aki be van szarva, akkor nem voltam elég kifejező. Félreértés ne essék, nem vagyok berottyantva. Tegnap - miután fény gyúlt agyamban, hogy szombat van, de erre is délután háromkor jöttem rá - úgy eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha elmennénk dizsibe. Ezer éve nem voltam, meg most annyi táncos filmet, videoklipet néztem össze, hogy a zsigeremnek is kellett a tánc. Na jó, el is döntöttem sokaidk nekifutásra, hogy csak el kéne menni. Kedves barinőm pedig örömmel asszisztált eme ötletem mellett.

Az sem tántorított el, hogy tükörjég borította a járdák/utak 98%-át. Mit nekem? Majd lassan megyek. Szerencsére még a legutóbbi borozgatásunkból maradt bnőmnél bor, így az alapozás része le is volt tudva. Na, fel is vettem az újonnan vásárolt bokacsizmámat. Gondoltam magamban, ha ebben nem esek el, akkor semmiben. Feketébe öltöztem, nyaktól bokáig és nyakamba dobtam a rózsafüzérem, ami már megint leszakadt rólam. A jó isten verné meg azt a majmot, aki rosszat akart nekem! 1700 Ft volt és annyira szép... :( (Ez a harmadik rózsafüzér, ami leszakad rólam, csak úgy random és azt mondta a látóm, hogy ez azért van, mert valaki rosszatt akar nekem olyankor. Hát tehet egy szívességet az ilyen... -.-)

Na, be is töltöttünk Arankámmal, ahogyan kell még Ouzót is ittunk kávésbögrébe... Jó, ott már voltak gondok nyilván. :D És elindultunk, nem, ismétlem nem estünk el, meg se csúsztunk! Ahogy a tánctérre léptem már dobtam is el a táskám és engem nem lehetett lemosni onnan. Annyira jól esett táncolni végre, mozogni. Letáncoltam mindenkit. Talán kétszer voltam kint cigizni meg háromszor wc-n és a fennmaradó időben csak nyomtam és nyomtam.

Annyi régi ismerőssel találkoztam, örültem nekik, aztán táncoltam tovább. :D Volt ott egy fiú banda, te jó isten. Van egy kisebb színpad a tér közepén és miután megelégeltem a miniszoknyás, illegős ribizlik lökdösését felmentem. Ezek jöttek utánam, de azt a szagot, amit hoztak, fhu... Ráadásul a zsírdisznó azt hitte majd itt nálam labdába rúg. Nem vagyok olyan jó nő, félreértés ne essék, nem azért, hanem majd hogy ő táncol velem. Fiatal is volt meg ronda is meg büdös is és láthatóan a haverjai is körbe röhögték. Én meg csak leintettem: "Használj dezodort...". Biztos be volt baszva, mert nem kagylózta amit mondtam neki, kente tovább a katonás menetelést ugrálással megspékelve. Muszáj voltam inkább eljönni onnan.

Egy idősebb faszi is elkezdett nekem kalimpálni meg magyarázott. Mondom kevés vagy te hozzám apukám. De neki van pénze. Nekem meg férjem és ritmusérzékem... A ribancok meg mögöttem próbálnak táncolni, pá. Undorító emberekkel találkoztam. Volt olyan, hogy amikor olyan zene ment, ami nem tetszett, csak jártam körbe és néztem a csoportokat, mert azok voltak. Valahol szántam a világot, hogy ide jutott, elméletileg az a felnőttek szórakozóhelye, mégis láttam 18 alattit. Láttam részeget, józant, de a legjobban az idegesített fel, hogy volt ott egy csomó csinos lány. Bomba testettl kurvára nem tudott egyik se táncolni. Csak lépegettek. Az ilyen minek megy diszkóba? Tudom én, hogy pasizni, de csak foglalják a helyet... :D Ajjj, szánalom.

Ami lényeg, hogy mi marha jól éreztük magunkat és olyan baszott izomlázam van, hogy nagyon menni sem bírok. A nyakam, karjaim, derekam, lábaim... Végem van, de nagyon, nagyon jó buli volt!

2017.01.15. 16:45, Liz

Termékteszt - Avon NutraEffects Regeneráló Arctisztító Tej

2017.01.14. 13:10, Liz

A téli időjárás előnyei...

Címkék: személyes

Persze csak vicceltem. Tegnap esett a hó és annyi, hogy meglátszik. De miután elállt, eső kezdett el esni, szóval most csónakkal kéne mindenhová menni. Latyak, sár, malajzia... Ójeeee... Imádom a telet. Nem elég, hogy mínuszok voltak, amiket már meg sem éreztünk, mert szinte minden nap olyan cseszett hideg volt, hogy hozzá szoktunk, most még ez is. Tudom, fogjam be a szám, tél van, ilyenkor szokott esni a hó meg hideg lenni. De isten lássa lelkem, útálom!

Tegnap olyan szinten elfáradtam, hogy azon is gondolkodtam vagy öt percig, hogy kimenjek e cigizni. Reggel hattól este hatig nyomtam és én ötkor éltalában eljövök úgy, hogy már négy óta nem dolgozom. A tegnapi nap nem ilyen volt, bassza meg. Mindegy, eltelt a hét és most pihi van.

Tegnap megkaptam az új Szép kártyám, amire olyan csodás precízséggel van írva a nevem, hogy sírva fakadtam. Nem elég, hogy valamelyik nap úgy hívtak fel az irodába, hogy né. Holott sosem voltam né, hanem dupla vezetéknevű mióta férjhez mentem. Hát öreganyám negyedjére el is találta a nevem. Mondtam is neki, hogy vérig sértett, mert hogy a né az olyan öregasszonyos. Szó se essék róla ő is né. xDDD Leszarom.

Na és kártya. Ugye mivel a férjem vezetéknevét vettem fel az enyém mellé kötőjelesen, így a keresztnevemből csak a Me fért ki. Mától hívjatok Me-nek... -.- xD Az erzsébet kártyám jobb, ott csak M vagyok. Értem én, hogy nem fér ki, de akkor vegyük kisebbre egyel a betűméretet... Nem? Hivatalosan így kell? Akkor elnézést, hogy bocsánatot kérek. :D

A héten megérkeztek a csodaszép ajtó matricáim. A WC meg a fürdő ajtajára rendeltem, hogy a vendégek felismerjék. Raknám fel, húzom le, nem ragad, de alig jött le. Nézem a papírt, hát ezt vhogyan speckósan kéne felpakolni, magam sem értem hogy... o.o Na mondom a rák egye meg a cipődet és bebasztam a fiókba. Én nem kínlódok vele, majd ha lesz időm rá. Hát most van, de nincs kedvem. xD Pedig olyan szépek.

Még ami a héten történt... Kaptam anyóstól egy ötezres könyvutalványt, amin megvettem az Assassin's Creed színezőt meg a Black Flag könyvet. És ajjj, annyira jó az a színező, de egy darab színes ceruzám nincs itthon. xD Karma...

2017.01.14. 12:41, Liz
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |