Welcome & Menü

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 28 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!
A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!
Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü. És most már kritizálok is, illetve elmondom véleményem az általam látott filmekről, sorozatokról, de kérhettek mostantól Oldal Kritikát is!

 •desperatehousewife, •aeries, •iamironlady, •sinobiprincesse, •az álomvilág a mindene(a család után persze), •zene nélkül nincs élete, •vicces, •cicás néni, •vulgáris, •nem szereti, ha valaki mindent felrak fb-ra, •nem szereti a trendereket, •szeretne vámpír lenni, •imád írni (nem másoknak, magának!), •érdeklik a titkos bűntények, •német katona volt a 2. vh-ban, •angliában századfordulós gyilkos volt, •boszorkány vér folyik ereiben, •Leslie L. Lawrence, •Stephen King, •TWD, •True Blood, •történelem, •SATC, •imádja a parfümöket, •pezsgő, •AHS, •Lady Gaga, •pink-black, •empátia (egy bizonyos szintig), •haragtartó, •az irodalom szerelmese (kiemelt szerzőkét csak!), •assassin's creed szerelmes (Fassbander ebbe a halmazba nem tartozik bele!)...

...Több?

 
 
 
Verseny

 
Blog
Archívum - 2016. szeptember

Mire gondolok most?

Címkék: személyes

Őszintén? Van aki szokott nézni univerzumos ismeretterjesztő filmet? Na, ha igen, akkor kb az van az én fejemben is. Egy nagy űr meg egy csomó gondolat. Az agyam egyik fele pihen és fogalma sincs mi van éppen, a másik viszont pörög ezerrel, hogy ezt meg azt ekkor és ekkor kellene csinálni... Borzasztó. -.-

A hetem fantörpikusan indult. Két 12 órával kezdtem este hattól reggel hatig, aztán tegnap délután mentem vissza. Szavaimmal élve fasza volt. Két milis szemek, rohadtul fogalmam sem volt, hogy fiú vagyok e vagy lány... Még a legnagyobb ellenségemnek se kívánom - na jó, ez nem igaz, neki igen! :D De túl éltem és most itt vagyok, mindjárt mehetek megint dolgozni, haleluja. Aztán remélem lesz vagy két kiló a fizum ennyi ledolgozott órával. :D Ám nem hiszem, de a remény hal meg utoljára.

A napokban éppen azon bosszankodtam, hogy mekkora segghülye anyósom van. Szegény nem tehet róla, hogy nem úgy nevelték, hogy megéljen a jég hátán is, de ettől még nem minket kéne magával rántania a szarba meg úgy egyeltalán. Én nem tudom gyerekek... Már most a hócipőm tele van a hülyeségeivel. Elhiszem, hogy a férjem az egyetlen gyereke, de engedje már el, hát nős ember. Ez minden hétvégén itt lenne, főzne - a mi pénzünkön teszem hozzá - elmondogatná a hülyeségeit, menne ide-oda. Nekem erre hat nap melóval nincs szükségem. Abban a két napban utolérem magam a házimunkával meg pihenek. Ja meg csinálja itt nekem a rumlit meg okoskodik és kunyerál.

Tapasztalataim szerint a szülő segít a gyerekének és nem ő kér tőle. Nem azt mondom, hogy adja oda a fizetését, csak ha főzni akar például itt, nálunk, akkor hozza már magával a cuccot. Pláne, ha utána elviszi a kaját. Bár ezt sem értem ennek mi értelme, de ő biztosan tudja. Áh, csak eszi az életünket. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz, ha gyerekünk lesz. Fhu...

2016.09.29. 10:54, Liz

Egy éve feleség

Ma egy éve, hogy kimondtuk azt a bizonyos boldogító igent. Először is had szögezzem le, hogy nem egyszer volt olyan, hogy a francba minek, de aztán rájöttem, hogy hiába vagyok azzal, akit az isten is mellém rendelt, az még nem jelenti azt, hogy minden varázsütésre történik...

Igen, ő az az ember, akit mellém rendeltek, ezt bizton állíthatom. Kiegészítjük egymást, fenntartjuk a másikat a vízen és erőt merítünk, adunk egymásnak. A sorsom szerint mióta mellette vagyok, a helyemen vagyok.

Minden nagyon szépen indult, ahogyan a nagy könyvben meg van írva. Egy véletlen összeütközés után hullámként jött az első randi, az első csók, ami klisésen romantikus volt és az első út hozzájuk.

Persze hamar jött az előző kapcsolatom vége után, így megkaptam sok embertől, hogy biztos miatta hagytam ott meg hamarabb megvolt, stb. Ennek hatására igencsak befordultam és ha ő nincs, akkor talánössze is roppanok idegileg.

December 23-án jöttünk hivatalosan össze 2014-ben, ami hatalmas port kavart, mert előtte egy hónappal léptem ki az előző kapcsolatomból. Minden szép és jó volt, működött a kémia mindenhol. Aztán egyre nehezebben viseltük a távolságot és 2015 februárjában összeköltöztünk. Viszonylag hamar, júniusban megkérte kedvesem a kezem és rá egy hónapra már mentünk is időpontért.

Ami az esküvőt illeti, nem akartunk nagyot. Szűk családi körben szerettük volna kimondani és nem 200 ember társaságában, akiknek zömét nem is ismerjük, hanem csak azért hívtuk meg őket, mert rokon jelzővel vannak illetve. Na meg hitelbe sem akartuk verni magunk egyetlen napért.

Egy pénteki napra esett a választás. Amiről a férjem nem tud, hogy én kikértem a sorselemzőm véleményét a napot illetően. Elmondása szerint a dátum nagyon fontos, mert volt már rá precedens, hogy boldog párok a rossz nap kiválasztása miatt hamar elváltak, így én semmit nem bíztam a véletlenre. Jó napon mentem hozzá a jó emberhez.

Nem volt habos, szalonos ruhám, nem vágytam rá. Az érzés, hogy tartozni akarok hivatalosan is a szeretett személyhez nagyobb volt. Kinéztem egy fekete-fehér alkalmi ruhát e-bay-en, na mondom jó, legyen, megrendeltem. Hatezer forfintért kaptam egy zsákot, ami totál el volt szabva. Nővérem - aki varrónő - csak fogta a fejét, mikor rám akarta igazítani, de mondta megoldjuk. Hát nem sokáig búslakodtam, mert rám mosolygott a szerencse egy egyszerű nyári ruhában, ami tökéletesnek tűnt és negyed annyiba is került. Elégedett voltam és a család is.

Kedvesem fekete farmer és ing kombóban tündökölt. Nem is tudtam volna öltönyben és nyakkendőben elképzelni, az nem ő. Pedig anyósom erőltette meg a stefano cípőt is. Mondom nem! Felőlem glottgatyában is lehet, engem nem érdekel. És eldöntötte, hogy ő ilyen lazán csinosba akar lenni.


Ezüst gyűrűink vannak, ugyanis az aranytól a hideg kirázza mindkettőnket és mivel az ezüst a bolondok aranya, így erre esett a választás célzólag ránk is. :)

Az esküvőn tényleg csak a szűk család volt: szülők, nagyi, testvérek. Meg is kaptam, hogy hogy gondoltam, hogy a barátaim nem hívom meg?! Mit képzelek én? Na, hát gondolom az ilyen döntéseinket tiszteletben kéne tartani, de én sértődéseket kaptam meg egy csomó hisztit az esküvőm napján, hát ámen... Ha egy barát nem tartja ama döntésemet tiszteletben, hogy szűk családi körben szeretnék férjhez menni, akkor az nem az én bajom. Nekem hogy esne fordított esetben? Mindenki maga dönti el, hogy két tanú vagy 600 ember társaságában teszi ezt meg szerintem.

Utána kaptunk egy kisebb ebédet szüleinktől és nagyjából ennyi is volt a dolog. Mint mondtam nem vágytunk nagy felhajtásra. Az érzés, hogy feleség lettem és ahhoz tartozom, akit szeretek mindennél többet jelentett. Én már csak ilyen kis egyszerű ember vagyok. Ajándékot sem vártunk el senkitől, mégis kaptunk, persze én sem mentem volna egy ilyen eseményre üres kézzel, de nem várta egyikőnk se.

Nekünk nem hiányzott az egy éves szervezés, a milliók kiadása és tényleg a tény, hogy idegenek társaságában ünnepelünk. Nagyon el van ma már anyagiasítva a dolog. És a mai napig meg vagyok szólva, hogy pedig megadhattuk volna a módját, mert hát egyszer van ilyen, blablabla... Ezek az emberek nem tudják, hogy bennem mi zajlott le. Hogy én mit éreztem. Egy 1500 forintos ruhában is sírva fakadtam, amikor beszélt az anyakönyvvezető, mert 'majd szét szedett a boldogság, hogy igen, velem történik meg és a balomon ül életem szerelme és mindjárt hivatalosan is hozzá fogok tartozni. Mellettem bástyaként a testvérem, mögöttem pedig a családom osztoznak életem legszebb percében. Ez az, ami számít azon a napon és nem a rongyrázás meg a hatalmas cirkusz, hanem az érzéseid...

Egy év elteltével pedig elmondhatom, hogy rengeteget fejlődtünk. Megtanultuk, hogy mi is a tisztelet a másik iránt, a megbecsülés, a támogatás. Mára ez egy nagyszerű kapcsolattá fejlődte ki magát és nagyon érik a gyerekvállalásra. És remélem életünk végéig ezt fogjuk érezni, hogy mi egy nagyszerű páros vagyunk és megtartjuk a másikat az élet kanyargós útjain.

2016.09.25. 11:53, Liz

Eddig tartott...

Címkék: return

Ahogy elnézem, eddig tartott a szünetem. :) Egyelőre megcsináltam az oldalt egyszerűbbre, aztán átnézem és írok a cseréknek, holnap meg majd lesz bejegyzés is.

2016.09.24. 16:29, Liz

Szünet határozatlan ideig

Nagy sajnálattal közlöm, hogy határozatlan ideig szünetre megyek. Egyszerűen nincs időm feljárni, írni, pedig lenne mit, de ilyen munkabeosztás mellett, örülök, hogy luk van a seggemen... Nagyon köszönöm annak, aki rendszeresen olvasott és kérem legyen türelemmel, mert nem akarom bezárni az oldalt, csak most ez nem fog menni a többi dolgommal egyetemben. A cserék nyugodtan levehetnek, ha úgy van, később fel fogom keresni őket, ha tudom normálisan folytatni az oldalt.

2016.09.12. 17:50, Liz

Szakad a cérna!

Címkék: személyes

Rengeteg minden történt! Ez a mondat lehet nyelvtanilag nem helyes, nos nem érdekel.

Nagyon világvége hangulatom van és ezen az sem segít, hogy holnap és azután már pihenős leszek. Tiszta káosz van a munkahelyemen. Így, hogy 6+2-esek lettünk még többet dolgozunk, mint egyébként. Pedig ennek az lett volna a lényege, hogy utolérjük magunkat, valami több tízezres lemaradásunk van. Már a múlt héten kedden 12-eztem. Tegnap is odajön hozzám a műszi este kilenckor, hogy nem jönnék vissza ma délelőtt tízre és akkor este tízig. Kinevettem. Mondom Zsolti, nem! Hát de, hát de. Mit gondoltál? Majd műszak vége előtt egy órával idejössz és én vissza is jövök neked? Dolgom van holnap délelőtt, nem! A főnök tegnap egész nap itt sündörgött, ma is mondom és nem kérdezett meg. Egy nappal előtte szóljatok, ha viszekt a pénisz és akkor esetleg. De mondom hétfőn maradok hatig (ötig), ha szeretnéd. Ne is törődj vele, hogy szpmbat, vasárnap is 12-ezek, én maradok még hétfőn is. Jó, azt mondja meg kedden. Nem! Négy napot a hatból nem fogok lenyomni 12-ben. Hétfő és slussz!

Sok a vas! Hát én tehetek róla, hogy szarul lett megszervezve ez az egész? Így kiesett két ember, persze, hogy sok. Meg boldog-boldogtalan csinál mindenféle típust, jóhogy megfulladunk benne. Hát de azt kell, meg én ne szóljak bele, ők tudják. Igen, mondom eddig is faszán helyt álltatok! (taps) Hülyék ezek, komolyan. Mondom nehogy táppénzre menjek, mert túl vagyok hajtva, mert akkor nagyon rosszul jártok, ha csak egy is kiesik egy hétre. Hát legyünk türelemmel, amíg az újak betanulnak. Hát ne haragudj, nekem nincs egy, másfél hónapom arra, hogy kifeküdjek, mert ezeknek fogni kell a kezét. Az én kezem se fogta senki, sőt. Körbe van már nyalva a seggük. Amikor én mentem oda ilyen nem volt. Mondom én leszarom ki hogy tanul be, ne mi igyuk meg a levét ezért. Legyünk türelemmel. Jól van, mondom menj és nézd meg kint vagyok e... -.-

Ebben a hónapban leszünk egy éves házasok. Ennek örömére kaptam egy Beach Cruisert a férjemtől. Majdnem seggre ültem tegnap. Mondja így, meló előtt, hogy nézzünk már be a biciklishez. Gondoltam magamban, biztos a tanyabájkjával van valami, mert azzal mindig van. Erre így, hogy melyiket szeretném? Mihhh? Biciklit? Nekem? o.o Mondja, hogy igen, mert egyébként is szerettem volna ugye, de a költözés bekavart. De mivel neki is kéne egy, így nekem vesz egyet, aztán az én régimmel majd jár ő. Elképzeltem a kis pinki cruiseromon. :D Azt mondta őt nem érdekli a színe, csak jó legyen meg kényelmes. Hát az enyémre mindkettő igaz. :D

Aztán anno kinéztem az újabb változatát az enyémnek. Mondom ez jó lesz, aztán hív hátrébb, hogy nézzem csak. Matt fekete és erős pink női cruiser. Áááááááááá!!! Ez kell! A csávó így, hogy próbáljam csak ki. A lényeg, hogy onnan ez lesz a 3. bicóm és mindig hozzá megyek, ha baj van, tehát így jóban vagyunk tulképp. Mondom oké. Hát szar volt. Megszoktam a mostanit, menjek még vele. Állított rajta, megyek. Mondom nem jóóóó! A másik kell! De ez tetszik jobban. xD Addig-addig, míg rábeszéltek. Árban nincs eltérés, viszont tényleg szebb és menőbb. Az újat meg igazuk van, majd megszokom. És ma megyek érte, mindjárt. :D

Aztán megyek 3D-s tv-t nézni, mert férjem meg azt szeretne. Még jó, hogy le vagyok véglegesítve és tudunk részletre igényelni. Ahhoz képest, hogy megbeszéltük, összebb húzzuk magunk a költözés miatti mínuszolással, már elbasztunk kb. 180 ezret. :D Jó, de mondom utána visszarakjuk a pénzt a kártyára! Igen! Na azért. Remélem jól kapok és két hónap alatt kinullázom, aztán már lehet élvezni a decemberi fizut, ami remélem 2 kiló fölött lesz, mint tavaly. :D

2016.09.07. 07:38, Liz

E-bay bomba!

A minap láttam egy cuki cicás gyűrűt valamelyik Fb oldalon és eltökéltem, hogy nekem kell olyan. Had ne mondjam ezrekbe került, pedig bizsu. Na mondom francot, megnézem E-bay-en és találtam is, fillérekért.

De ha már ott voltam szétnéztem macska téren. Besikerült egy tollas pálca meg egy póló a cicának. Biztosan nagyon fog neki örülni, ha ráadom, meg persze ha jó lesz neki. De úgy voltam vele, hogy ő még úgyis nőni fog.

Cicás gyűrű mindössze 272 Ft-ért

Tollas-csörgős játék szintén 272 Ft-ért

Cuki állatka póló 240 Ft-ért

2016.09.01. 12:29, Liz
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |