Welcome & Menü

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 28 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!
A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!
Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü. És most már kritizálok is, illetve elmondom véleményem az általam látott filmekről, sorozatokról, de kérhettek mostantól Oldal Kritikát is!

 •desperatehousewife, •aeries, •iamironlady, •sinobiprincesse, •az álomvilág a mindene(a család után persze), •zene nélkül nincs élete, •vicces, •cicás néni, •vulgáris, •nem szereti, ha valaki mindent felrak fb-ra, •nem szereti a trendereket, •szeretne vámpír lenni, •imád írni (nem másoknak, magának!), •érdeklik a titkos bűntények, •német katona volt a 2. vh-ban, •angliában századfordulós gyilkos volt, •boszorkány vér folyik ereiben, •Leslie L. Lawrence, •Stephen King, •TWD, •True Blood, •történelem, •SATC, •imádja a parfümöket, •pezsgő, •AHS, •Lady Gaga, •pink-black, •empátia (egy bizonyos szintig), •haragtartó, •az irodalom szerelmese (kiemelt szerzőkét csak!), •assassin's creed szerelmes (Fassbander ebbe a halmazba nem tartozik bele!)...

...Több?

 
 
 
Verseny

 
Blog
Archívum - 2016. november

A nap vicce

Címkék: személyes

Tegnap meg tegnap előtt hívott egy ismeretlen 70-es szám. Na mondom most már visszahívom. A bankom volt az. Tejóisten' mi a fasz van? o.o Erre közli velem Blám, hogy hát most kedvező, fix thm-es akció van, hogy mikor tudnék bemenni? Hát végső soron egyébként is be akartam menni feltöltetni a hitelkeretem... Kérdezem, hogy meddig van ez az akció? Hát dec. 1. Hűű, mondom akkor még holnap, mi? Hát akkor legyen holnap, na egye fene.

Úgy is lett, be is mentem. Mondom mondjad mi az a fantasztikus akció. Hát hogy olyan lehetőség van, hogy 1,5-2 milliót, ha felveszek, akkor fix thm lesz rajta. Mondom mihhhh? Hova a jó anyámba kéne nekem 2 millió? Eriggy má'! xD Kisebb összegre? Á, nem. De hogy ha szeretnék valamit karácsonyra, stb. Mondom persze! És mit? Gyereket, Bélám, gyereket! Jó, ez annyiban is maradt.

De mondom ettől függetlenül durrantsunk már oda 160-at a folyószámlámra. Hát max 200-at kell. o.o Merrrrr'? Hát az a legkisebb igényelhető. Ajóédesanyádat! Ami még vicc, hogy januárban vettem fel 460-at kb és ugye azóta törlesztettem 'majd 100 ezret, erre aszongya' 406 ezer. Tessék? Hát hogy a thm. Fhu, mondom nagyszerű ez a rendszer ám. Mire kifizetem több, mint a dupláját fizetem ki. De ugye ne nagyon nyissam ki a szám, mert én vettem fel. Ezzel nincs is baj.

Oké, mindegy, csináljuk akkor a 200-asat. Férjem is mondta, hogy ne vegyek fel, mert minek? Azért apukám, mert ha ne adj isten meg kell műteni, akkor nem ide fogok befeküdni, hanem magánra fogok menni és az pénzbe kerül. Így meg nem kell cigánykodni, hogy vissza kelljen pakolni a pénzt, hogy ne legyek minuszban, hanem már lehet januártól gyűjteni a gyerekre. Ja, tényleg. Óóóóóó, pasik. Most 3 ezerrel lett több a törlesztőm, 15 még bőven belefér. Nem vagyok az a fajta, aki addig költi, amíg van a számláján, hanem inkább legyen plusz, mint semmi. Fizumból meg bőven futja a havi törlesztőre. Akkor lesz majd szar, ha elmegyek gyesre meg ilyenek, de első akkor is a csekk meg a hitel, aztán a gyerek és utána mi. Nem fogok hülyeséget csinálni azzal, hogy nem fizetem. Tisztességesen ki kell fizetni és aztán ami marad abból gazdálkodni.

Na de ezen jót nevettem. Milliók! Hülyegyerek'. xDDD

2016.11.30. 11:32, Liz

Teszt: Biointimo

Címkék: teszt biointimo

Na, nekem nem kenyerem az ilyen poszt, de ez a termék olyan horribilis összegű, hogy gondoltam megosztom a tapasztalaitaimat, hátha segítség lesz valakinek. Bár beigazolódott nemrégiben, hogy ahágyan vagyunk, annyiféle hatás van a világon.

Olvasgattam a probiotikus termékekről és hát gondoltam kipróbálok egyet most. Majd jövő hónapban újabbat fogok.

Első körben a Biointimo tisztaságibetétjére esett a választásom, mivel elég régóta egy márkát használok és hát próba szerencse. :)

Biointimo ANION EVERYDAY tisztasági betét

Ár: 800 Ft (20 db! igen a minőséget meg kell fizetni?!)

Kapható: Rossman, DM, Biobolt

Hatás:

  • beépített természetes alapanyagú kukoricazselé nedvszívó réteg
  • középen anionos csíkkal ellátott
  • 7 rétegű pamut alapanyagba ágyazott átlélegző membrán,
  • Laboratóriumilag igazolt hemolizáló hatás: a betét lebontja a vért, így kevesebb táptalajt hagy a szaporodó baktériumoknak.

Ahogy olvasgattam neten agyon van istenítve. Láttam még másféle probiotikus cuccot is, de az más márkájú volt, na hát majd azt is kipróbáljuk... Valami majdcsak jó lesz.

Jövő héten megyek kontrollra és nagyon kíváncsi leszek az eredményre, vigyázok a méhemre, mint egy tucat tojásra. Ha árulnának bundabugyit, azt is megvenném az k_isten. :D xD

2016.11.29. 11:55, Liz

Karácsonyra fel!

Igen, ez is megtörtént, elkapott a karácsonyi lendület. Igaz, hogy olyan vagyok, mint egy darab valami, amit megrágott egy hipogriff - valószínűleg az éjszakás hét miatt - , de azért tombol a láz.

Most jöttem a Penny-ből és láttam jó pár karácsonyis cuccot úgy, mint tányérok, dobozok, lábtörlők, díszek. Aztán bezsongtam. :D Főleg, hogy 28-30-ig itt lesz két kedves barátnőm és megyünk bandázni egy harmadikkal. :) Koktélozást, korcsolyázást meg előszilvesztert tervezünk. :)

Az ajándékokat már lerendeltem E-bay-en, a kérdés, hogy megjön e addig, mert már ezer éve várok egy párnahuzatot, amit ugye nem egy hete rendeltem. Mindenki saját párnahuzatot fog kapni tőlünk. Bunkó vagyok vagy nem, anyósoméknak nem rendeltem. xD Ők csak egy üveg pezsgőt kapnak. De szerintem az előbbi bejegyzéseimből érthető miért nem.

 

A sorrend a következő: drága férjemnek, apu, anyu, sógor, barátnőm, unokahúgom, unokaöcsém, másik tesóm és a másik sógorom, plusz a fiatalabb nővéremnek. Darabja 400-1100-ig terjed. Na meg kapnak 1-1 üveg pezsgőt. Unokahúgom még pluszba egy Far Away szettet az Avonból, unokaöcsém meg pénzt még. Aztán jónapot. Ja meg drága férjem egy 3 terás vinyót, mert az szíve vágya. :D De nekem is most meg lett rendelve az ajándékom.

Ezt az agyonreklámozott fantasztikus hajgöndörítőt kértem. Néztem Media Markt-on, Phillips 34 ezer. Jó, amennyit én használom jó lesz nekem a noname kínai verzió 8 ezerért. :D És még pinki is.

A karácsonyi menün is elgondolkodtam, bár az ünnepek alatt nem valószínű, hogy fogok főzni, mert megyünk ebédre, vacsira, stb és mother monster úgyis telepakol minket, így meg felesleges.

Viszont amikor majd jönnek barinőmék főzök. Lesz előreláthatólag húsleves - ha nem csömörlünk meg tőle az ünnepek alatt xD -, sajtos, tejfölös csirkemell, krumplipüvé meg Shrek szelet és 3Bit-et akarok csinálni. Talán még sütök sósat is, de lehet csak veszek ilyen fagyasztott cuccot, amit be kell dobni a sütőbe. :D A konyha nem az én világom :D Pedig nagyon sokat fejlődtem az elmúlt egy évben, mégse vonz, ha nem muszáj.

2016.11.27. 12:57, Liz

Zombimód on

Címkék: személyes

Ismeritek azt az érzést, amikor csak úgy vagytok a világban. Ugyan pislogsz meg veszed a levegőt és tudatában vagy létezésednek, de fejben teljesen máshol vagy, mint ahol testileg is. Na, rám ez jellemző tegnap óta. Halvány lila fingom sincs, hogy merre vagyok arccal. Nagyon fáradt voltam első éjszaka és azt sem tudom hogy jutottam haza, de fél nyolcótl délután háromnegyed ötig aludtam. Aztán rosszul esett felkelni és tényleg ez a zombimód. Tegnap is dolgoztam, dolgoztam, de hogy mit meg hogy, hát ilyet ne kérdezzetek... :D Ki vagyok kapcsolva.

Nagyon várom már a két hetes pihenőt, most érzem úgy magam, hogy faszom az egészbe. Fájnak a vállaim, gépelni se nagyon tudok, rohadt fáradt vagyok. Rettenetesen. És holnap meg holnap után 12-be nyomulok, ihhii... Az lesz még a király. Ott fogok megpusztulni.

Már kérdezték, hogy szilveszterre mik a terveim. Mondom semmi és ez nem fog változni, pont! Nehogy el merészeljen hívni bárki is bárhova, mert rohadtul nem fogok megmozdulni. 27 évesen szeretnék egy olyan szilvesztert, ahol teszek az egészre és ugyan iszok egy kis pezsgőt, de lehetőleg alszom vagy nézek valami filmet vagy isten tudja, de a buliról hallani sem akarok. Elég volt a bulis szilveszterekből, most valahogy ne... Tesóm is, hogy hát nem is megyünk hozzájuk? Nem. Hát de... Mondom nem! Aztán ki tudja, lehet, hogy ott kötök ki, a végén elcsábít mother monster rétese, de egyelőre nulla szavazatot kapott a szilveszterezés.

Aztán most úgy döntöttem csinálok egy új kinézetet. Lehet két perc múlva meggondoldom magam... xD

2016.11.23. 16:20, Liz

Helyzetjeli

Címkék: személyes

A hetem milyen volt? Unalmas és fárasztó. A délelőtt kiszív, pláne így, hogy a férjem egész héten 12-be nyomult és egyedül csináltam mindent. Aztán egy nagybevásárlás a Tescoban. A végösszeget ne is kérdezzétek (26ezer). Biztos felmerült már a kérdés sok mindenkiben, hogy mi a lókukit tudok én ennyit vásárolni. Ebből 16 ezer csak kaja, de tele a fagyó, a hűtő meg a "száraz szekrény" (olaj, cukor, liszt, alapok, fűszerek, rizs, stb...). A mardék tízből kettő ezer a sünire, macskára, aztán vettem még egy telefon tokot - végre találtam az én nagy budák telefonomra értelmeset -, egy Dettol szappanadagolót + egy utántöltőt és egy pólót a cuncinak. Szóval igen, és ezek mind elfértek két nagy bevásárlószatyorban, ez a szomorú.

Anyósom alakított a héten, legszívesebben felpofoztam volna. Van nekem egy másik telefonom, a régi Sony M2, de annak betört a kijelzője és gondoltam megcsináltatom apumnak. Aztán kapcsoltam, hogy ő 20-as és az enyém meg 70-es. Nem merem süttetni, mert isten tudja utána milyen lesz. Na és akkor mondom megkapja ez a házisárkány, mert ő 70-es meg a mostani telefonja egy vicc, szarul is működik, stb. Írom neki mi a helyzet, erre ő, hogy ááá, neki van telefonja, tötötö... Mondom igen, tudom és azt is, hogy szar, szóval majd megkapod. Hát jó, de ő mást szeretett volna kérni tőlünk. Na itt vettem egy mély levegőt. Ja, de azt még hozzátette, hogy ő nem tud semmit se adni, ha mégis úgy van, akkor segít, amiben kell. Elkezdtem neki írni, hogy a linóleummal is befürödtél, szóval köszi, de aztán kitöröltem és felhívott.

Na mondom mondjad. Hát hogy ő arra gondolt, hogy venne egy 3 fakkos fagyasztó szekrényt és hogy azt az én Tescos vásárlókártyámra hozná ki. Jó, mondom, anya nyugodtan, kettőt is, mert hogy azt már lemondtam. xDDD Iiiigen? Igen, mondom, mondtam, hogy amint lejár a hűtő mondom le, mert kártyadíjat fognak felszámolni egy év után. És akkor elkezdte nekem taglalni - mert ő a fizetése felét kapja a horribilis hitelei miatt, amiket baszott törleszteni és a behajtók a felét elviszik -, hogy hát így, meg úgy, meg ennyiért és annyiért látott. Úgy mondta gyerekek, mintha arra várt volna, hogy mondom jó, megvesszük neked. Hát a nagy büdös picsát! Nem azért tolom, mint az állat, hogy másnak tegyek jót decemberben. Nem! Mondtam is a férjemnek, hogy ki akarom élvezni a fizetést. Oldja meg, nem kell minden héten Szegedre meg Makóra menni és vásárolgatni ész nélkül, aztán meg is lenne neki a fagyasztó ára. Álljunk már meg! És ezt így lezártnak is tekintem. Szánalmas picsa!

Cicuka is beteg, férges. Úgy hogy intenzív egy hónap gyógyszerezés meg vitaminkúra. Pislogtam is, hogy hogy a francba lehet itt bent férges, erre közölte velem a csaj az állatkórházban, hogy valószínűleg még az anyatejjel jött ez neki. Fasza! Nem igaz nem lehet leféregírtózni a macskákat. Könyörgöm, 200 Ft egy tabletta. Egyébként nem látszik rajta semmi, eszik, iszik, bolond. A vitamin nagyon megy, a pirula annyira nem, így trükközni kell. Májasba törtem bele neki és kiskanállal etettem. Csúsztam, másztam a földön, de megetettem vele. Jövő hét után újra, de azt már a vitaminjába fogom keverni. :D

A jövő hetem meg éjszakás lesz. Csüt-péntek 12. Juhuuu! Volt ilyen megbeszélésszerűségünk. Ahol mondták, hogy hát na, lehet jó lenne a két ünnep között dolgozni. Háh, mondom persze, az elsőszülöttem nem kéne? De majd egész évben bent pusztulunk, minden szombaton, aztán azt a két hetet is elvennék tőlünk? Hát mondom majd ha ti itt sorban beültök és szórakoztattok meg előre a kezembe adjátok az ígért összeget, akkor lehet róla szó. Egyébként meg rohadt beteg leszek, sugárba fogok pisilni, menstruálni fogok, rám fog borulni a karácsonyfa, szóval... Meg lett vétózva, meg egyébként is leszarom. Majd ők otthon nézik a meleg szobában a Reszkessetek betörőket, én meg bent tespedek? Hagyjuk már! Hat éve is be lettünk szivatva. Dupla pénz, ez-az, aztán 3 napig 12 órába nyomtuk húszezer forintért. Másfél napos 8 órával keresek annyit, nem igazán éri meg, bocs.

2016.11.20. 11:54, Liz

Mi a véleményem az abortuszról?

A minap olvastam egy nagyobb légvételű kommentet a Fb-on, hogy hát Lengyelországban, vagy hol - pontosan nem emlékszem - börtönnel akarják bűntetni az abortuszt. Mondjuk maga a nő stílusa sem tetszett, de voltak pontok melyekben igaza volt, úgy, mint az erőszak által teherbe esett áldozatokkal és akiknek muszáj elvenni, mert komplikáció lépett fel a terhesség közben. Ezekre én nem is akarok kitérni, mert megértem.

A harmadik ok, amit annyira nem akarok boncolgatni az a "kiszakadt a gumi" vagy éppen nem volt megfelelő védettségű az adott fogamzásgátló, stb. Az ilyen csak abban az esetben gáz, ha jelenleg nem áll úgy a pár, hogy fel tudjanak nevelni egy gyermeket. Ha van hozzá kezdőtőke, akkor szerintem nem lenne vele probléma, de ezekbe sem látni bele. És az egyéjszakás dolgokra sem nagyon szeretnék kitérni, mert azt is marhára elítélem...

No, de elmesélek egy történetet. Van egy munkatársam. Öt éve kb. bevonult a kórházba mellkasüreg gyulladással, de barátnőm a párjával mégis a nőgyógyászaton futott össze. Besikerült náluk egy baba és elvetette. A legnagyobb titokban próbálta intézni, mégis kiderült és csámcsogtunk rajta elég sokáig. Hát kedveseim nem védekeztek és behatolt a hímivarsejt a petesejtbe... És mivel úgy ítélték meg, hogy nincsenek meg a gyerekvállaláshoz szükséges körülmények, elvetette.

Egy nagy lópélót! Van ott pénz szarásig, főleg, hogy rá pár hónapra rátette az öreganyja házára a kezét és a három testvérét a mai napig nem fizette ki... De ez végülis mindegy. Kicseszett tehetős család, három autó, stb... Láttam hogyan és miben éltek, nem hiszem el, hogy ne tudták volna felnevelni. Főleg, hogy le voltak mindketten véglegesítve és így szép kis gyed járt volna, de ő nem. Aztán most kb. két éve összeházasodtak és rimánkodik, hogy nem jön össze a baba. Na aranyom, oszt mié', szerinted?  Bőven meg tudták volna oldani, az ilyen undorító. Már akkor akarták azt a babát és... Áh, miért tesznek ilyet az emberek?

Ha meg védekezés nélkül fekszek össze a párommal, akkor ne rimánkodjak már, hogy hoppá, hát besikerült egy gyerek. Felelősség??? Nem a pillanatnyi vágynak kéne élni, hanem előtte gondolkodni is. Na az ilyen buta emberek azok megérdemelnék a börtönt. Akkor meg, ha nincsen gumi, kibírjuk és pont. Félreértés ne essék, előfordult nálunk is, hogy nem védekeztünk és annak tudatában tettük, hogy lehet belőle lurkó és nem haltam volna meg a hírtől... Bőven megoldottuk volna, bőven...

A Fb-os kommentelő még olyat is írt, hogy azért nincs gyereke, mert rohadt drága. o.o Te, mondom... Ennyi ésszel szabadlábon inkább neked ne is legyen. A mi szüleink miért nem gondolták így annak idején? Mi pl. hárman vagyunk testvérek, mégis a lehető legjobb módot biztosították nekünk, nem éltünk öt csillagosan, de az a három csillag is bőven elég volt, hogy teljes értékű felnőtté váljunk. Hát... történtek mutációk tesóméknál, de... xD Én vagyok a különc hármunk közül, nekem így kissé furcsa a világszemléletük. A középső nővéremé olyan semmilyen, mesevilágban él és rá van csimpaszkodva a 12 éves fiára - na abból is "teljes értékű" felnőtt lesz, szegény, úgy sajnálom -, az idősebbik meg... Hát nekik a párjával az a lényeg, hogy pálinka meg horgászat legyen köbö. xD Nem, nem alkoholisták, csak társasági emberek.

Na de... Drága a gyerek. Hát eldurrant az agyam ezen. Mert az élet nem drága? Drága a gyereke... Hülye vagy te!

Most akkor ne szüljek, mert jajj, drága?! Hát aki megtalálja a tökéletes embert, akivel gyereket szeretne vállalni nem fogja érdekelni, hogy 1200 Ft egy body meg havi 8-9 ezer egy vizsgálat a dokinál.

Az én exem is azt mondta, hogy azért nem vesz még el, mert annyi pénzünk sincs, hogy egy ebédet tudjunk adni. Á, dísznek csücsült 200-300ezer a bankszámlánkon, legyen, csak mert jó nézni. Az is 30 évesen egy ribancot fogott ki, hát nevettem, gyerekek. Majd ha kihül a lámúr, akkor a szeme láttára fogja megcsalni a csaj. Egy ormótlan nagy ringyó. xD De ez nem tartozik ide...

A lényeg, hogy aki ön-ön hibájából esik teherbe és elveteti, az megérdemli szerintem a börtönt. Gondolkodni kell szex előtt. Ezt mondjuk a mai fiataloknak magyarázom - tisztelet a kivételnek? Mondjuk unokahúgom - 14 éves kora óta aktív - ésszel csinálja. Gumi, aztán egy éve meg gyógyszert szed (18 éves). És azóta az első óta egy párja van, tehát lehet ezt így is, okosan. Büszke is vagyok rá.

Akinek meg nincs agya inkább ne tegye szét a lábát!

2016.11.15. 15:58, Liz
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |