Welcome & Menü

Indultam Dienah versenyén és kezdetét vette a közönségszavazás. Ha tetszik az oldal és van fél perced, akkor kattints kérlek a képre és jobb oldalt lent szavazz az oldalra. Nagyon köszönöm!

Üdvözöllek szerény kis "hajlékomban"! Mielőtt tovább olvasnál közlöm veled, hogy 27 éves vagyok és házas. Tehát itt nem tündérporos, sulis szerelmekről lesz szó - hát talán még az is meg lehet -, úgyhogy, ha téged nem érdekelnek a szösszeneteim, mindennapjaim, kérlek kattints el. Köszönöm!

A nevem Liz, 28 éves vagyok és egy éve férjezett. Egyedi világnézetem és szövegem van. Nem foglalkozom nagyon mások véleményével és ami a szívemen, a számon. Ha tetszik a stílusom és az oldal bátran kattints és olvass. Köszönöm, hogy benéztél!

Mindennapjaim mellett megismerhetsz és olvashatod véleményeimet adott témákban. Leszögezem, hogy sokszor csak árad belőlem a hülyeség és a hiszti, de végső soron ezért is hoztam létre ezt az oldalt.
Másfelől termékekkel való tapasztalataimat is megosztom legyen az akármi is, erre szakosodott a Flawless Menü, ahol ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat másokkal az Interaktív menüpontban. Írjatok bátran!

#aeries, #desperatehousewife, #iamironlady, #sinobiprincesse, #cica, #süni, #család, #dolcegusto, #cigi, #lobbanékony, #előző életemben olasz voltam, #vicces, #vámpír és zombi fan, #2. vh, #történelem, #gyilkosok, #csak a zene, #írás, #képzelet világa, #assassin's creed, #red hair lover, #boszorkány, #irodalom, #Leslie L. Lawrence, #útálom azokat, akik tökéletesnek mutatják az életük, közben meg nem is az, #a "túl okos" embereket se szeretem, #empátia, #haragtartás, #pink-black, #AHS, #TWD, #True Blood, #e-bay, #csak a boldogság és a többi...

❉ ❊ ❋ ❉

 
ChatBox
 
Music

 
Verseny

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.03.23. 17:53
2017.03.21. 17:31
2017.03.19. 20:59
2017.03.19. 12:51
2017.03.06. 18:25
Friss hozzászólások
 
Blog

Nyerj kreditet!

Nem csinálok versenyt, semmi értelme... Helyette egy nyereményjátékkal kedveskednék.

Ha részt szeretnél venni benne, nincs más dolgod, mint megadni:

- Neved
- E-mail címed
- Oldalad nevét

- Kiteheted ezt a kis táblát az oldaladra és akkor dupla eséllyel indulhatsz a sorsoláson

Felírom szépen a neveket egy cetlire (aki kirakta a táblát azét duplán) és sorsolok.

Két nyertes lesz: az első szerencsés 100 kreditet nyer, a második 50 kreditet! Ha kétszer húzom ki a nyertes nevét, akkor 150 kreditet nyer! Játékra fel!

Határidő: április 10.

2017.03.03. 11:45, Liz

HB to Me

Címkék: személyes birthday

A mai szülinapomat a Goggle támogatta xDDD

2017.03.23. 17:53, Liz

Gyűlöletgombóc vagyok

Címkék: személyes

A mai napom gyerekek az... Hát egy kalap giliszta földdel.

Kezdődött úgy, hogy már átöltözve indultunk lefelé műszak előtti dohánytermékeket elszívni, mikor azzal a ribizlivel durrantam majdnem össze, akit említettem az egyik bulis bejegyzésemben - ráhajtott az emberre. Lenézően végignéztem rajta. Nem vagyok egy dzséjló', de ne vegyünk már fel virágmintás leggings-et egy vaskos combra meg úgy egyébként a jók_vaanyját'.

Jó, megyünk, vihánc, élvezem az életem, meló, szünet. Jövök be és egyszerre fogtam meg a kilincset a paraszt leánnyal és így beledurrantam a brancsba (a paraszt, a disznó meg a cigány). De most csak a cigány lányka volt vele, mindent vittem. Felkiáltok: "Jézussss" és hát én nevettem, mert mit sírjak? Ezek meg bevágták a durcit. Jól van, megyek tovább, cuki fiú a disznóval - valahogy behálózta, én nem tudom, de Gábor nem ezt érdemli -, köszönök "Sziasztok". Gábor köszönt. A disznó ment tovább. Jó, mondom az anyátok, azt...

Eddig a két lány tudott köszönni, de mióta megrángattam a parasztot székestől már én vagyok a köcsög, mert az ő kis barinőjük bepróbálkozott egy nős embernél és az megköszönte a részvételt?! Elmentek a jó anyátokba. És kezdtem felszívni magam műszak közben. Még jó, hogy benézett kismama ex-kolleginám és duméltunk egy órát, aztán kapkodhattam a csúszás miatt, de azután...

Mentünk wc-re. Igazgatjuk a műszempilláink és beszélgetünk, benyit a tanyasi. Teh, mondom, rosszul vagyok a mai naptól. Azt mondja ez a hülye "Itt a barátnőd". Hagyjál már ezzel a szerencsétlennel - én így. És tettem róla, hogy meghallja. Mire én kijöttem a wc-ről ennek már hűlt helye volt. Aztán bejött a cigány lány. Teljes 95 C-s mellszélességben beálltunk a tükör elé és fésülgettük a pilláink, hogy ez még véletlenül se tudjon kezet mosni. Nem szólt, én meg élveztem, hogy totyorog mögöttem, aztán rávágtam az ajtót.

Még jó, hogy akkora a pofám, mint a bécsi kapu és velem nem áll le egyik sem, meg úgy nagyon senki, mert tudják, hogy rohadt köcsög vagyok. Ezek is csak fintorognak meg forgatják a szemüket. Egyszer durran be az agyam és el fogom felejteni, hogy az munkahely. De remélem féken tudom tartani magam. Kedves férjem az nem akar balhét, ő nem is köszön nekik. xD Lehet ez is a hari tárgya. xD De leszarom, hát gondolkozzon már az a darab szar is. Lassan két éve vagyunk házasok. Mit gondolt, majd elválik érte? Fingja nincs mi miken mentünk keresztül, hogy együtt lehessünk... Kis bugyuta, rozsdás biciklis paraszt lány.

Na ezek megtörténtek, hazafelé már sík ideg voltam és ezen az sem változtatott, hogy kivonták a forgalomból a nagy csomagos sárga multit meg úgy unblok a nagy csomagos dohányt. És azok a gusztustalan képek rajta... Kajak a kedvem is elmegy a cigitől. Nem azért, mert sokba kerül meg sokat cigizek, a körítés már unalmas. Mindenki tudja, hogy bele lehet halni, nem kell ezt lukas torokkal ábrázolni meg halott emberekkel... Ja és a dobozos Philip Morris-tól már hányingerem van. Még ez a pattintós alma-menta sárga multi kombó megy. Ha nem muszáj nem is veszek dobozosat, inkább bénázok a töltővel. Azt a napi 6-7 szálat kibírom.

Vittem le a biciklim és vannak új lakók és pont úgy rakja be a kurva noname montiját, hogy az én kis beach cruiserem súrolja a falat a pedállal meg a kormánnyal és nagyon mérges tudok lenni. Beállítottam szépen a bicóm, aztán jól megtekertem a váltóját a köcsögnek. Az ember meg hogy miért vagyok ilyen bunkó? Nehogy aztán leverje a pedálomat. Mondom akkor én verem meg őt. Faszom nem két forintos bicikli ez, hogy minden nap végighúzzam a falon...

Jó, és ha ez még nem lenne elég nemrég rám írt fb-on a középiskolás nagy szerelmem. Illetve küldött egy ilyen snapchat videót majom fejjel köszön. -.- "Útálom a majmokat..." mondat után ki is töröltem. A discoban se voltam beszélgetős kedvemben, most majd fogok? Hagyjon már békén.

De jó is történt ma: a Mia végre megnyugodott, úgy hogy tegnap már nyugodtan aludtunk hárman. :) És ma megérkezett Jézus is a telefonomra. :3 Apusom egyből "Miért rendeltél Jézust?" o.o "Mert szerelmes vagyok belé..." :3 És utána próbálta elviccelni a fellobbanó féltékenységet, de nem figyeltem rá. Had legyen Jézus a TWD-ből a telefon tokomon. Nem valószínű, hogy Tom Payne ide jön és megkér, hogy váljak el, szóval... Bébiiii! Olyan kis buták a férfiak. Én se pattogtam a csajos háttérképein, mert nekem is az aktuális kedvenc a hátterem. Látom én őt eleget, hogy ő legyen a hátterem. xD

2017.03.21. 17:31, Liz

Nyílt levél Dienah-nak

Őszintén megvallom, hogy amikor elolvastam mi a plusz pontos feladat felnevettem. Na nem azért, mert hülyeség, hanem azért, mert én én vagyok.

Mit akarok elérni blog téren? Hallod őszintén semmit... Én csak vagyok, kiírom, ami éppen piciny szívem nyomja és pont. Nem szeretek kiemelni, rendezgetni, válogatni. Én nem ebbe a kategóriába tartozom. Én csak darálok ömlesztve. Tudom jól, hogy ez az, amit az összes blog-oldalon bírálnak, de istenem. Valakinek a sorból is ki kell lógni, nem?

Elkezdtem ezt a termékes-mizériát, hogy majd de jó lesz. Azt hiszed van rá időm? Pedig szívesen csinálnám, mert sok cuccot veszegetek és én aztán tényleg leírom a véleményem. Ez az, amit a jövőben szeretnék kicsit előtérbe helyezni, illetve sűrűbben írni ilyen témában.

Nos azt hiszem én vagyok az egyetlen a G-portálban, aki tisztában van azzal, hogy borzalmas a blogja. Itt nem a kinézetre gondolok, mert azt talán össze bírok hozni egy tisztességeset, de persze a CSS kódok után sem nekem jár a buksi simi, hanem az említett kódolóknak. Igen, írták már kritikában, hogy nem egyezik, el van csúszva, nem érzi a design összhangot meg amit el tudsz képzelni. Eleinte ügyeltem az ilyenekre, de mára már nem fogok összeesni holtan, ha nem egyezik a fejlécen lévő betűtípus a css-ben lévőével. Ha igényes, akkor azt hiszem nem ezen van a hangsúly, meg őszintén annyira nem is érdekel. Inkább a színharmóniára fektetek nagyobb hangsúlyt, már ha meg tudom különböztetni a színeket...
De mint említettem volt nem érdekelnek az ilyen apróságok, ha nem zavarna, hogy nincs fejléc, azt se tennék fel, de már ezer éve G-portálozok és megszoktam, nélküle üres az oldal.

Miben kéne fejlődnöm? Nekem? Kb. mindenben. Nem vagyok az a tipikus mai blogoló és ezt nem a korom miatt mondom. Én 17 évesen is így gondolkodtam. Hanem mert én nem akarok megfelelni az elvárásáknak. Ha el van csúszva a menü, akkor úgy marad (pedig isten lássa lelkem én megpróbáltam beállítani). Igen, itt felmerül az is, hogy hát igénytelenség, de az én fogalomtáram szerint az nem egy elcsúszott menünél kezdődik...
Ha megírom a bejegyzést csak bele rakok egy képet, akárhová. Nem emelek ki és nem csinálok/szerkesztek pluszt hozzá. Megírom és sokszor át se nézem, szóval elírás is akad benne bőven. De ha át is nézem akkor is szokott vigyorogni benne... Sosem szerettem a szabályokat és hát ugye vannak íratlan szabályok, általában bele-bele botlok oldalakon és olyankor elő is jön a lelkifurkám, hogy bezzeg én mekkora disznó vagyok. Aztán öt percig szomorkodok és utána nem érdekel a dolog én ilyen vagyok alapon.

Az oldalban az írások hangvétele a legjobb és slussz. Nem megy ez a hivatalos írás. Nekem sose ment. Jó, megint más, ha a banknak vagy a gázosoknak írsz e-mail-t, de ez az én blogom, a kis menedékem és úgy beszélek rajta, ahogy nekem kényelmes. A való életben is így beszélek, még durvábban, ha lehet. Mivel ezt sokan mondták, hogy szeretik a bejegyzéseim hangvételét, így tényleg ez a legjobb, a közönség is megszavazta, ennyi!

Tisztában vagyok vele, hogy nem leszek az év bloggere és bírom a kritikát. És amint látod meg is mondtam mit tartok rossznak és jónak. Nem mindegy, hogy te magad látod az oldalt, vagy a szerkesztő látja a saját oldalát...

Köszönöm a lehetőséget, puszi: Liz :)

2017.03.19. 20:59, Liz

Cicalibidó

Címkék: személyes

Hátttt énnn... Kezdeném azzal, hogy a cicukám nagy lány lett, mi meg idegbetegek... Három nappal ez előtt elkezdett tüzelni, ami ugye nem kis hanggal jár és hát én lettem hirtelen a mindene. A szakoldalak azt írják, hogy ilyenkor kedvenc gazdija felé húz a macska. Na ez most hatványozottan igaz. Kettőt lépni nem tudok tőle. A fejemen alszik - már amikor kifárad a seggrázásba -, folyamatosan a lábam alatt van és dörgölőzik, murrog, nyávog, ordít. De én mi a szent szart kezdjek vele?! Szegény, már sajnálom, de tényleg nem tudunk mit csinálni vele. Szex ebben a házban nem lesz! Olvastam a neten, hogy hát van erre készítmény be is totyogtam ma két milis szemekkel az állatkórházba és elkaptam a csaj kezét. "Két napja nem aludtam, adjál valamit a macskának!" Jézus gondolná, hogy itt pont nincsen semmi ilyen problémákra. Jóvan, mondom akkor írjad befelé ivartalanításra áprilisra. És 12-én visszük. Sajnálom, de inkább, mint ez a vergődés, amit leművel, ez neki se jó. Leszarom, hogy tizenezerbe kerül, muszáj, nem szenvedhet.

Fogalmam sincs, hogy az előző bejegyzésben említettem e - mióta ritkán írok fingom nincs mit -, de bővülni fog hamarosan a család. Nem, nem vagyok terhes és hát majd kitérek erre is. Újabb kiscicalányunk lesz. Sünimet elviszik áprilisban és gondoltam ne legyen egyedül a Mia, hozzunk még egyet. Kedves férjemnek azonnal a füléig ért a szája. Az se zavarja, hogy a Mia is pont leszarja. xD De az ő hülyesége, csak nyúzza. Nem durván persze, de inkább csak genyózik vele. És még tőlem kérdezi elcsukló hangon, hogy hát mellé miért nem fekszik le. Anyámért... Aztán az is szarul esik neki, hogy nem hagyja, hogy szeretgesse. Hát mondom mert csak köcsögölsz vele. Mint egy gyerek, komolyan. :D

Aztán mondtam neki, hogy hát ha lesz még egy macska, akkor itt gyerek nem lesz az elkövetkezendő 3(!!!!) évben. Szóval most döntsd el mit akarsz! Ugye allergiás vagyok a szőrre és ha terhes leszek nem lehet a közelemben bundás élőlény, még szőrme mellény se! Hát, jó... Ez volt a válasz. Nincs ő még felnőve a feladathoz és már az én kedvem is elment igazság szerint. Sokáig húzódott ez a "betegeskedés". De fiatal vagyok és hát kivel kéne versenyeznem? Így is hamarabb lesz nekünk babánk, mint exeméknek. xD (rohadjon meg...)

Anyósom megszólal valamelyik nap, hogy hát ezt mondta neki is, meg akkor mondja nekem is. Már fordultak befelé a szemgolyóim... Hogy hát oké, hogy lesz még egy cicánk, de unokája mikor lesz? Hát kedves, majd 3 év múlva, esetleg. Nevet, mondom komolyan mondom. Na itt lehervadt az arcáról a mosoly és én nevettem. xD Bolond. Mit gondol? Majd hozom viszem az állatokat? Vaktába nem fogok macskát hozni. Addigra már remélem sikerül egy ház és akkor könnyebb lesz majd nekik is.

Elkapott a TWD láz, illetve csak "keresztény" lettem. Tom Payne úgy megfogott, hogy sírni tudnék. Elkezdtük nézni az új évadot, bár nem éreztem nagy késztetést rá, de mégis. És Jézus megjelent. Mondom ez de gyönyörű férfi. Úgy hogy új kedvencem van, de annyira, hogy berendeltem - szülinapomra persze - egy TWD Jesus telefon tokot. 3600-é', fhuuu... Hát de mondom egyszer élünk... Ébredés után böngésztem az e-bay-t és még nyilván aludtam, mert nem hozott lázba az ára, kár...

Megcsináltattam életem első 3D műszempilláját. Szintén szülinapomra persze... xD Most minden annak a jegyében van egyébként. :D Szépnek érzem magam és rettenet sokat dob az arcomon, de már szálanként tépkedném ki (14-én voltam). Nem érheti víz, pislogni se szabad vele szinte meg fésülgessem... Ahhh... Úgy érzem ebből nem lesz rendszer, pedig tényleg nagyon szép. De ennyit nem ér. A ragasztója is csípi a szemem, ha könnyezek... Sírni se szabad! xD

A múlt héten áthpztuk az új íróasztalom. A végbelem is kijött... Még jó, hogy szétszedték lapjaira, mert nem bírtam volna azt a rövid távot, esküszöm. Így is megálltunk többször, mert tré a kezem a meló miatt és hosszú távon nem bírok emelni, cipelni. Még az két lépés, de fel kellett hozni a másodikra, már majdnem sírtam komolyan. xD De itt van és marha jó, elférek végre.

2017.03.19. 12:51, Liz

Zajlik az élet

Címkék: személyes

Kolleginám babát vár!!!!! Egyik szemem sír a másik nevet. Azért sír, mert elveszítek egy nagyon jó kollégát és akit kapok helyette, hát köszönöm. :/ Másrészt nagyon örülök nekik. Hét év után ideje volt már babázniuk és ami a legszebb, hogy házasok is és van alapjuk. Az ilyen örömmel tölt el. Tegnap este nem jött, hogy hát beteg lett. Beteg, miii? Már három hete is szédelgett, akkor is mondtam neki, hogy szerintem terhes. És hát tényleg! Apuka arcáról le se lehet vakarni a mosolyt. Egyelőre még fiatal, öt hetes, majd egy hét múlva megy vissza. Beszéltem ma vele telefonon, itt visítoztunk. :D Drága szívük.

Képzeljétek el exem már köszönni se akar. Mondjuk ezzel nincsen baj, mert nagyon én se neki. xD Nagyon leírta magát egy hete. Amikor voltunk azon az ominózus rock bulin. Nyíltan rázták a rongyot a króm gáztűzhelytől, amiben azért grillezni is lehet, hoppá - a szusin át a tenerifei nyaralásig volt ott wc tartály is ötezer forintért. Nagyon kemény volt ,csak pislogtam, hogy ki ez az ember?! Most hasra kellene esnem az életmódjuktól/vitelüktől? Nem is érdekel igazából hogyan élnek, mit vesznek és hová mennek, az ő életük. Én is mondhattam volna, hogy 250ezerért vettünk szgépet meg 14ezerért ketrecet süninek meg hogy most másik íróasztalt fogok venni... Tudom, hogy ezek olyan dolgok, amik másokat nem érdekelnek. Mit kössem én az orrukra. Mi is jól élünk és akkor? Kit érdekel? Komolyan. Na és aztán reggel hogy mentem a tárolóba ő már jött ki bicóval és gyerekek elfordította a fejét. Dikkkk, hallod... Gondoltam is magamban, hogy "feküdjél te bele a króm grillezős sütődbe apukám". Legalább most már anyámék is látják, hogy miről beszéltem nekik, mikor anno szakítottunk. És ez mindennél többet ér. :D

Jövő héten megyek műpillát rakatni. Azt a szálas fajtát, sima 3D, semmi flanc. Kipróbálom. Kicsit félek, mert ahogy mondták mások rettentően kell rá vigyázni. Ilyen, hogy szemdörzsölés felejtsem el meg víz se érheti, se festék, semmi. Nem tudom megéri e majd azt az ötezer forintot, de szerintem többet nem lesz ilyenem. xD Max kérek hozzá búvárszemüveget is... :p

Közeleg a szülinapom, aztán most mindent annak jegyében veszek, pl a pillát is. Meg venni szeretnék egy nagyobb íróasztalt, mert ettől már hányok. Ez a Jysk-es óccsó' préselt fa és "annyira elférek rajta", hogy valami eszméletlen. De mozgatni se nagyon kéne, mert imbolyog meg hullámzik. Lehet édesapa megkapja majd, neki már úgyis van kompjútere is. :D Kemény az öreg. :) Holnap megyek megnézni. Használt ugyan, de masszívabb, mint ez és jó állapotban van. Van billentyűzet tartója, ami nagy előny, mert már kiáll a kezem, hogy mell magasságban kell írnom. Szerintem megveszem így szülimre. :D Hát 7ezerért nem sok. Majd mondom az embernek, hogy vegye már meg nekem ajiba. :D Úgyse tudja sose, hogy mit vegyen nekem a csoki meg már nem számít jó ajándéknak.

Nem tudom írtam e, de sünikém örökbe adom. Meg fogom e bánni? Már bánom, de rá való tekintettel neki jobb lesz. Sajnos már nem foglalkozom vele annyit, mint megérdemelné. Nincs időm itt kergetni a lakásban és a macska se kultiválja, na meg ő se a kis köcsögöt, amikor a tüskéit baszkurálja. Munkatársam és a párja voltak is itt szombaton sün nézőbe. Hát le se bírták tenni. Nagyon édesek voltak, biztos vagyok benne, hogy jó hyelre fog kerülni és bnőmék mögött laknak, meg mondták is, hogy bármikor mehetek megnézni. Hát mondom, ha arra járok be is fogok ugrani. Drága szive olyan kis zsurmó. :D Mondták is, hogy kifizetik meg minden, mert ugye kompletten bútorral adom. Mondom nem kell, majd egy jelképes összegben megegyezünk, mert állatért ugya valamit csak kell adni, aztán ennyi. Én csak annyit kérek, hogy viseljék gondját a lehető legjobban. Ahogy elnéztem azzal nem lesz baj. :) Örülök nekik.

2017.03.06. 18:25, Liz
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |